€ 22,50

Pays d'Oc, het spannedste wijnbouwgebied van Frankrijk?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijncafé Lefebvre

2 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste wijnliefhebber,

lijkt het je geweldig om op een avond, acht totaal verschillende stijlen wijn te proeven? Dan is dit je kans! Op dinsdag 25 september organiseert
Wijncafe Lefebvre in samenwerking met Pitch Communicatie & PR een proeverij over misschien wel het spannendste wijnbouwgebied van Frankrijk: de Pays d'Oc.

Deze regio, gelegen aan de zuid Franse kust, is een walhalla voor wijnmakers. Want waar in de wijnwereld is het nou toegestaan om Cabernet Sauvignon met Grenache te blenden? Of Syrah met Merlot? Bijna nergens krijgen wijnmakers zoveel vrijheid als in de Pays d'Oc.

Op deze avond leggen de huissommeliers van Pitch Communicatie & PR je alles uit over dit grote, maar spannende gebied en proef je een breed scala aan wijnen die de Pays d'Oc perfect representeren. (De wijn selectie is mede bepaald door smaak professor Peter Klosse, dus dat zit wel goed!)

De kosten voor dit evenement bedragen 22,50 euro p.p. Verzeker jezelf van een plek in Lefebvre's Wijnkelder door je ticket te bestellen via onderstaande link.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijncafé Lefebvre

2 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen