Pedagogisch didactisch rijbewijs - LevelUp!

Pedagogisch didactisch rijbewijs - LevelUp!

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Thomas More Hogeschool

80 Stationssingel

3033 HJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Pedagogisch didactisch rijbewijs - LevelUp!

Over dit evenement

Kennismaken met en oriënteren binnen het onderwijs doe je samen met ECHT Onderwijs. Spring samen met ons als talent van buiten, het diepe in! Wij zorgen ervoor dat jij middels de nodige begeleiding en professionaliseringsmogelijkheden een zachte landing maakt. Deze modules zijn voor de deelnemers van Talent van Buiten, die niet deelnemen aan het Klaar voor de start traject . Deze modules zijn een opleidingsvorm en daarmee niet bedoeld voor deelnemers van het traineeship po, vo, so, mbo via ECHT Onderwijs.

Wij geloven dat jouw expertise direct van toegevoegde waarde binnen het onderwijs is. Ook verwachten wij dat jij als ervaren beginner behoefte hebt om meer over het onderwijs te weten te komen, zeker omdat jij direct in de praktijk aan de slag bent gegaan. Graag investeren wij dan ook in jouw professionele ontwikkeling, onder andere met de 7 modules uit ons programma Pedagogisch Didactisch rijbewijs - LevelUp.

LevelUp is een rijkgevuld onderwijsaanbod gericht op je pedagogisch en didactisch handelen. Kennis over leertheorieën, ontwikkelingspsychologie en inzicht in je eigen vaardigheden vormen de basis. Je transformeert gedurende de opleiding van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam. Naast aanwezig zijn tijdens de modules, horen ook zelfstudie en ervaringen opdoen in de praktijk erbij. Dit alles brengt je naar een hoger Level; LevelUp!

Wil je meer weten? Vraag het je talentmanager. Hij of zij helpt je graag op weg.