Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Pensioen Forum | 24 september 2019 | Utrecht

IIR

Pensioen Forum | 24 september 2019 | Utrecht

Ticketinformatie

Tickettype Prijs Servicekosten BTW Aantal
Ticket voor Pensioenfondsbestuurders (tot 1 juli gratis)
Datum: 24 september 2019. Dit ticket is alleen geldig voor pensioenfondsbestuurders. Uw aanvraag wordt eerst door IIR geverifieerd o.b.v. de ticketvoorwaarden. No show fee: afmelden voor het event kan tot 17 september 2019. Indien u zich voor die tijd niet bij ons afmeldt en niet aanwezig bent op het event (no-show) is IIR genoodzaakt om €99,- euro in rekening te brengen vanwege gemaakte kosten.
Gratis € 0,00 € 0,00
Regulier Ticket Pensioen Forum
Datum: 24 september 2019. Prijs is per persoon.
€ 899,00 € 0,00 € 188,79
Young Professional Ticket
Datum: 24 september 2019. Prijs is per persoon. Young professionals onder 35 jaar, met een maximum van 5 jaar werkervaring, komen in aanmerking voor dit aanbod. Uw aanvraag wordt eerst door IIR geverifieerd o.b.v. de ticketvoorwaarden.
€ 299,00 € 0,00 € 62,79

Deel Pensioen Forum | 24 september 2019 | Utrecht

Evenementdetails

Samen vooruitlopen op de actuele marktverschuivingen

Wat is het toekomstperspectief van de pensioenbranche? Op welke marktverschuivingen moet u anticiperen om mee te blijven doen? En: hoe speelt u in op de behoefte van uw deelnemer?

Tijdens de 13e editie van het Nationaal Pensioen Forum geven we u in 1 dag antwoord op deze vragen. Daarnaast staat uw eigen expertise tijdens deze interactieve dag centraal.

Heb je vragen over Pensioen Forum | 24 september 2019 | Utrecht? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Hotel Van der Valk Exclusief
Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.