Gratis

Performance Night Music Academy

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De deelnemers van Quardin Music Academy zijn klaar voor het grote publiek. Kom naar de Performance Night om de talenten te bewonderen!

Over dit evenement

Onder leiding van Ilias Fettouhi van Quardin hebben zij in de Bibliotheek Rotterdam de afgelopen weken hun muziekskills ontwikkeld tijdens de Quardin Music Academy. Tijdens de afsluitende Performance Night laten ze hun eigen werk zien. Kom kijken en luisteren naar jouw favoriete artiest!

Quardin

Quardin is een platform waarbij jongeren hun talent ontwikkelen en hun passie onderzoeken. Zij bieden verschillende masterclasses aan waarbij er wordt ingezet op de motivatie van jongeren. Door verbinding te zoeken bouwen zij door heel Nederland aan communities met jongeren.

  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Voor toegang tot het Bibliotheektheater is een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs verplicht. Kijk hier voor meer informatie.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Performance Night Music Academy

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen