Persmoment inhuldiging sluis Sint-baafs-Vijve

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hooiestraat

Hooiestraat

8710 Wielsbeke

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Schrijf je in! Persmoment inhuldiging sluis Sint-baafs-Vijve

Over dit evenement

Toen besloten werd dat de sluis in Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke) te klein was voor de moderne scheepvaart, werd de bouw van een verbeterde vervanger al snel vastgelegd. Na al dat plannen, voorbereiden, werken en afwerken is het zover: de nieuwe sluis is klaar! We nodigen je dan ook graag uit om aanwezig te zijn bij de inhuldiging van deze nieuwe sluis en het bijhorende persmoment op donderdag 27 augustus.

Coronamaatregelen in openlucht

Uiteraard gebeurt dit alles in deze tijden met de nodige veiligheidsvoorschriften. Zo hebben we een limiet van 50 deelnemers ingesteld (snel inschrijven is dus de boodschap!) en vindt het event plaats in openlucht. We vragen alle aanwezigen om afstand te houden en zien hier ook op toe. Een eigen mondmasker meenemen en dragen wordt ten zeerste aangemoedigd en gewaardeerd. Op deze manier hopen we er een veilig en aangenaam evenement van te maken voor iedereen!

Programma

10.00 u. Onthaal

10.15 u. Toespraak minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters en Chris Danckaerts, gedelegeerd bestuurder De Vlaamse Waterweg nv

10.45 u. Officiële inhuldiging sluis

11.00 u. Einde

Schrijf je snel in

Ben je er graag bij? Dan kan je je hieronder inschrijven (verplicht) en zien we je op donderdag 27 augustus om 10 uur op de werfzone Hooiestraat, ter hoogte van de nieuwe sluis.

Tot dan!

Datum en tijd

Locatie

Hooiestraat

Hooiestraat

8710 Wielsbeke

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen