€ 7,50

Peter Faber: Ali Baba en de 40 rovers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Laat je tijdens de Kinderboekenweek meesleuren en verrassen, laat je gruwelen en lachen!

Vol passie en energie verleidt Peter Faber zijn luisteraar om zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Het ene moment zit je op het puntje van je stoel, het andere moment hang je ontspannen achterover om dan ineens …!

Ali Baba is een muzikale vertelvoorstelling, een bloedstollend verhaal over goed en kwaad, trouw en verraad, over hebzucht, list en bedrog. In een grote stad wonen twee broers, Kassim Baba en Ali Baba. We zouden ze net zo goed Kees en Giovanni de Vries kunnen noemen, maar laten we het houden op Kas en Ali B.

Ali B is straatveger en op een dag veegt hij de straten op het industrieterrein vlak buiten de stad. Hij ziet hoe 40 mannen op 40 motors halt houden voor een elektriciteitskast langs de kant van de weg. Met luide stem roepen ze ´Sesam open U´ en als vanzelf zwaait de deur van de elektriciteitskast open. De 40 mannen gaan naar binnen, komen kort daarna weer tevoorschijn, stappen op hun motor en rijden weg.

Ali B. is vreselijk nieuwsgierig dus roept ook hij ‘Sesam open U’. In de elektriciteitskast ontdekt hij een schat, groter dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Een schat, die hem kan helpen zijn diepste verlangen te vervullen. Een schat ……

Zo begint deze eigentijdse versie van Ali Baba en de 40 rovers. Een spannende voorstelling van Peter Faber met live muziek op viool Esther Damsma – in ’t Groen.

Bekijk hier vast de trailer.


Voor kinderen vanaf 6 jaar en hun familie. (Zowel kind als familie moeten in het bezit van een ticket zijn.)


De entree is inclusief een glaasje ranja.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Kinderen kunnen gratis lid worden. Voor volwassenen hebben we al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen