Uitverkocht

Peutervoorstelling: Aaipet

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?

De voorstelling In de voorstelling beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad wordt een brutale grapjas die de show helemaal in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is. En wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Bonte Hond AaiPet is een hilarische voorstelling door theatergroep Bonte Hond, voor kinderen vanaf 2,5 jaar en voor de (groot)ouders! Zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. Winnaar van een Zilveren krekel 2015 voor Meest Indrukwekkende Jeugdproductie.

Reserveren Wil je komen? Reserveren is verplicht en kan telefonisch, via e-mail of aan de servicebalie in de bibliotheek.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen