Gratis

Photo31 WEBINAR – Fotofestival Naarden

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar Fotofestival Naarden met hoofdcurator Feiko Koster & toonaangevende fotografen 11 augustus 2021

Over dit evenement

Vanuit Cultureel Podium deMess praat Photo31 gastheer Robert Theunissen met hoofdcurator Feiko Koster over het festival en het thema van 2021. Daarna schuiven drie fotografen aan voor een goed gesprek over hun werk dat op het festival te zien is. De namen van de drie fotografen worden binnenkort bekend gemaakt.

Sinds 1989 wordt tweejaarlijks in de vesting van Naarden het Fotofestival Naarden georganiseerd. Na 30 jaar is het festival uitgegroeid tot een van de belangrijkste fototentoonstellingen van Nederland. Het thema van de editie van 2021 is ‘The Art of Living’: een fotografische viering van het leven. Hoe gaan mensen om met het leven in de samenleving, in hun bubbel of als individu? Hoe vieren zij het leven in goede tijden en hoe beleven ze het leven in minder goede tijden? Een zoektocht naar deze immateriële kunstvorm, de ‘kunst van het leven’ van eigenzinnige, veerkrachtige, artistieke, creatieve en misschien wel alledaagse mensen. Gedurende de zomermaanden is het werk van maar liefst 60 fotografen te zien in Galeries, de grote kerk, de bastiongebouwen en nog meer binnen- en buitenlocaties van de prachtige vestingstad.

Feiko Koster, galeriehouder Koster Fine Art Gallery, is de hoofdcurator van FFN 2021. Hij wordt bijgestaan door gastcuratoren Guinevere Ras, curator Nederlands Fotomuseum in Rotterdam; Lotte van Es, curator Huis Marseille in Amsterdam; Madé van Krimpen, galeriehouder Multiplemadé; en Kenneth Stamp, curator special project ‘Celebrate the Dutch Landscape’.

De opnames voor dit webinar van 11 augustus vinden plaats op 24 juli, voor het eerst in lange tijd weer in het theater met publiek! Bezoek onze website of het live event op Eventbrite voor meer infomatie over het bijwonen van deze opnames.

PROGRAMMA Photo31 Webinar Fotofestival Naarden op 11 augustus 2021:

Link uiterlijk om 19:00 uur beschikbaar via Eventbrite (let op: u moet inloggen op Eventbrite om de link te kunnen bekijken)

Webinar open vanaf 19:45 uur

Aanvang Webinar om 20:00 uur

Einde uiterlijk 21:30

Tijdens het Webinar is er ruimte voor vragen via de chatfunctie.

Wees er snel bij en meld je aan!

Deelname is gratis.


		Afbeelding van Photo31 WEBINAR – Fotofestival Naarden
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Photo31

Organisator van Photo31 WEBINAR – Fotofestival Naarden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen