Gratis

Photo31 Webinar Rogier van 't Slot

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar met Rogier van 't Slot op woensdag 3 maart 2021

Over dit evenement

Rogier van ’t Slot kunnen we gerust een van de meest veelzijdige fotografen van het moment noemen. Van documentaire fotografie en portretten in opdracht tot vrij werk dat kan worden omschreven als uiterst geheimzinnige zakelijkheid met een flinke dosis verbeelding.

Voor zijn fine art werk fotografeert hij jonge mensen, o.a. zijn eigen zoon en dochter, vaak in combinatie met vervreemdende objecten. Het werk heeft een magisch-realistisch sfeer met koel helder licht en levendige schaduwen. De gefotografeerde individuen bevinden zich in hun eigen droomwereld, waar melancholie en eenzaamheid vaak sterk aanwezig zijn.

Maar het werk van Rogier is meer dan dat, hij schakelt namelijk moeiteloos om naar documentaire fotografie. Zijn eindexamenproject over de kluizenaar Rein trok direct aandacht en werd gepubliceerd in opinieblad HP/De Tijd. Daarnaast is hij vooral bekend om zijn creatieve portretten in Het Parool, waarvoor hij Jimmy Nelson, Jeroen Krabbé, Koen Hauser en nog veel meer bekenden voor de lens heeft gehad.

Rogier van ’t Slot is naast fotograaf een succesvolle Amsterdamse horeca ondernemer, mede-eigenaar van Café Zurich, Karaat en Oslo Beers in Amsterdam. In 2012 begon hij een studie fotografie aan de Fotoacademie in Amsterdam, die hij in 2015 afrondde. Inmiddels heeft hij twee boeken uitgegeven, was onderdeel van Dutch Photography Talent 2016 en De 12 Beste van HP/De Tijd. Rogier wordt vertegenwoordigd door Gallery Project 2.0 in Den Haag.

Tijdens het gratis Webinar vraagt Photo31 Rogier alles over zijn bijzondere fotografie.

PROGRAMMA

Photo31 Webinar Rogier van 't Slot 3 maart 2021:

1. Link voor inloggen uiterlijk om 19:00 uur beschikbaar via Eventbrite

2. Webinar open voor inloggen vanaf 19:45 uur

3. Aanvang Webinar om 20:00 uur

4. Einde uiterlijk 21:30

Tijdens het Webinar is er ruimte voor vragen via de chatfunctie.

Wees er snel bij en meld je aan!

Deelname is gratis.


		Afbeelding van Photo31 Webinar Rogier van 't Slot
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen