€ 99

Photobrandstore Amsterdam Cruise

Venster Acties en details

€ 99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderkade

Noorderkade

1948 Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Je stapt in Beverwijk op ons Photobrandstore schip en gaat genieten van tocht naar Amsterdam en weer terug, vol met fotoactiviteiten!

Over dit evenement

-UPDATED 20-08-2021-

Het is zondag…je bent lekker uitgeslapen en klaar om er een leuke dag van te maken! Wat zal je vandaag eens gaan doen? Wat dacht je van lekker varen op de Photobrandstore Foto Cruise!

Je stapt in Beverwijk op onze Photobrandstore schip en gaat genieten van een leuke tocht naar Amsterdam en weer terug. We zullen achter het centraal station de kenmerkende Eye-catchers vanuit een te gek perspectief bekijken én natuurlijk fotograferen. Bij aankomst krijg je een welkomstdrankje, een tasje met informatie en twee waardebonnen voor een drankje aan de bar.

Aan boord kun je o.a.

• Luisteren naar het verhaal achter van foto’s van fotograaf Arend Spaans. Wildlife-, macro- en technische fotografie zijn zijn expertise. Welke foto is ervoor genomen, waarom heeft Arend deze uitgekozen als de beste? Heel erg leerzaam! In zijn presentatie neemt Arend je mee in de gebruikte technieken, keuzes en gebruikte instellingen.

• Hoe maak je een leuk en authentiek portret? Hoe voorkom je het “fotolachje”?

Tijdens de lezing, die je aan boord van de fotocruise van de Photobrandstore kunt bijwonen, laat Antonnette de Groot je zien hoe je dit aan kunt pakken. Aan de hand van voorbeelden van haar eigen werk, geeft ze je tips en vertelt ze meer over hoe ze haar camera gebruikt bij portretfotografie

• Loop over onze gadgetpromenade waar meerdere leveranciers uitleg geven over hun product. Voel, test en beleef het product voordat je het koopt!

• Schiet met scherp! Op de shooting range op het bovendek staan er verschillende lenzen voor je klaar. Sigma (Canon, Nikon, Sony), Sony en Olympus zijn er met een topselectie tele- en groothoeklenzen.

• Bekijk de oevers en architectuur eens met een verrekijker. Tijdens de gehele vaart kun je verrekijkers uitproberen en je laten voorlichten door de experts van het merk zelf!

• Kijk mee naar een Live workshop modelfotografie met GODOX. Zie de opbouw van de foto voor je neus gebeuren en zie hoe makkelijk je dit thuis ook kunt doen.

• Luister naar Fred van Eck, hij geeft een demonstratie over filmen en videomontage.

• Leer van Ton van der Heide, RAW bewerking via Photoshop Elements

• Een aantal spectaculaire fotogenieke verrassingen!

• En natuurlijk genieten van de tocht zelf! Een mooie boot, een te gek uitzicht, een lekker koud drankje en een hapje erbij…….dat is toch een topzondag!

• Er zijn twee drankjes bij de prijs inbegrepen

De boot is zó groot dat er 240 personen op kunnen. Dit gaan wij echter niet doen, we nemen slechts 100 mensen mee zodat we allemaal lekker de ruimte hebben!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noorderkade

Noorderkade

1948 Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Photobrandstore

Organisator van Photobrandstore Amsterdam Cruise

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen