€ 99

Photobrandstore Amsterdam Cruise

Venster Acties en details

€ 99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderkade

Noorderkade

1948 Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Je stapt in Beverwijk op ons Photobrandstore schip en gaat genieten van tocht naar Amsterdam en weer terug, vol met fotoactiviteiten!

Over dit evenement

Het is zondag…je bent lekker uitgeslapen en klaar om er een leuke dag van te maken! Wat zal je vandaag eens gaan doen? Wat dacht je van lekker varen op de Photobrandstore Foto Cruise!

Je stapt in Beverwijk op onze Photobrandstore schip en gaat genieten van een leuke tocht naar Amsterdam en weer terug. We zullen achter het centraal station de kenmerkende Eye-catchers vanuit een te gek perspectief bekijken én natuurlijk fotograferen. Bij aankomst krijg je een welkomstdrankje, een tasje met informatie en twee waardebonnen voor een drankje aan de bar.

Aan boord kun je o.a.

• Luisteren naar het verhaal achter van foto’s van Natuurfotograaf Alexander Koenders. Wildlife-, macro- en landschapsfotografie zijn zijn expertise. Welke foto is ervoor genomen, waarom heeft Alexander deze uitgekozen als de beste ? Heel erg leerzaam!

• Luisteren naar het verhaal achter van foto’s van bekende/beroeps fotografen. Welke foto is ervoor genomen, waarom heeft hij of zij deze uitgekozen? Heel erg leerzaam!

• Loop over onze gadgetpromenade waar meerdere leveranciers uitleg geven over hun product. Voel, test en beleef het product voordat je het koopt!

• Schiet met scherp! Op de shooting range op het bovendek staan er verschillende lenzen voor je klaar. Sigma (Canon, Nikon, Sony), Sony en Olympus zijn er met een topselectie tele- en groothoeklenzen.

• Bekijk de oevers en architectuur eens met een verrekijker. Tijdens de gehele vaart kun je verrekijkers uitproberen en je laten voorlichten door de experts van het merk zelf!

• Kijk mee naar een Live workshop modelfotografie met GODOX. Zie de opbouw van de foto voor je neus gebeuren en zie hoe makkelijk je dit thuis ook kunt doen.

• Luister naar Fred van Eck, hij geeft een demonstratie over filmen en videomontage.

• Leer van Ton van der Heide, RAW bewerking via Photoshop Elements

• Een aantal spectaculaire fotogenieke verassingen!

• En natuurlijk genieten van de tocht zelf! Een mooie boot, een te gek uitzicht, een lekker koud drankje en een hapje erbij…….dat is toch een topzondag!

De boot is zó groot dat er 600 personen op kunnen. Dit gaan wij echter niet doen, we nemen slechts 250 mensen mee zodat we allemaal lekker de ruimte hebben!

! Als we door corona nog niet mogen varen, varen we op 11 juli. Wanneer we dan nog steeds niet mogen varen krijgt u uw ticketgeld terug !

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noorderkade

Noorderkade

1948 Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen