Photowalk architectuur Rotterdam Centrum

Venster Acties

Photowalk architectuur Rotterdam Centrum

Wil jij je kennis van architectuurfotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Rotterdam.

Door Kamera Express

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 27 jun. 2023 11:00 - 13:00 CEST

Locatie

Kamera Express Rotterdam Centrum 8 Admiraliteitsstraat 3063 EK Rotterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Wil jij je kennis van architectuurfotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Rotterdam. Tijdens deze photowalk behandelen we de basisprincipes architectuurfotografie, zoals camera-instellingen, compositie en het gebruik van filters.

Tijdens de photowalk is voldoende ruimte om vragen te stellen. En één ding is zeker: je krijgt sowieso veel tips en tricks mee naar huis om jouw beelden van architectuur naar een hoger niveau te tillen. Deze photowalk wordt geleid door Jur Peterusma. Hij fotografeert zelf al een aantal jaar en is één van onze ervaren winkelmedewerkers. Zijn favoriete fotografieonderwerp is natuurlijk architectuur.

Deze photowalk vindt op 20 juni 2023 plaats in het Centrum van Rotterdam. We starten om 11:00 uur in de Kamera Express winkel aan de Admiraliteitsstraat 8. Na een korte introductie gaan we op pad voor de photowalk in het stadsgedeelte van Rotterdam.

Praktische informatie

Locatie: Admiraliteitsstraat 8, Rotterdam

Tijdstip: van 11:00 uur tot 13:00 uur

Niveau: beginnende en ervaren fotografen

Inclusief: Koffie & thee

Toegangsticket: €15,00 euro

Benodigdheden:

- Een digitale (spiegelreflex)camera (+volle batterijen)

- SD-kaartje(s)

Over de organisator

Georganiseerd door
Kamera Express

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen, belevenisvolle events en creatieve content. Creatie, expressie en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. De winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep.