Photowalk Portretfotografie in Groningen

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Photowalk Portretfotografie in Groningen

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Groningen.

Door Kamera Express

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 1 jun. 2023 13:00 - 15:30 CEST

Locatie

Kamera Express Groningen Het Hout 204 9723 LC Groningen Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Photowalk portret fotografie - Groningen

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Groningen. In deze photowalk zal de focus worden gelegd op portret fotografie met daglicht op mooie locaties in de stad.

Tijdens de photowalk is voldoende ruimte om vragen te stellen. En één ding is zeker: je krijgt sowieso veel tips en tricks mee naar huis om jouw beelden naar een hoger niveau te tillen. Deze photowalk wordt geleid door Michiel Vos. Hij is een ervaren fotograaf en de storemanager van onze winkel in Groningen.

Deze photowalk vindt op 1 juni 2023 plaats in Groningen. We starten om 13:00 uur in de Kamera Express winkel aan: Het Hout 204 . Na een korte introductie gaan we op pad voor de photowalk.

Praktische informatie

Locatie: Het Hout 204, Groningen

Tijdstip: van 13:00 uur tot 15:30 uur

Niveau: Beginnende fotografen

Inclusief: Koffie en Thee

Toegangsticket: €15,00 euro

Benodigdheden:

- Een digitale (spiegelreflex)camera (+volle batterijen)

- SD-kaartje(s)

Over de organisator

Georganiseerd door
Kamera Express

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen, belevenisvolle events en creatieve content. Creatie, expressie en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. De winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep.

De verkoop sluit binnenkort