Photowalk Portretfotografie in Rotterdam

Venster Acties

Photowalk Portretfotografie in Rotterdam

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Rotterdam Centrum.

Door Kamera Express

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 20 jun. 2023 10:00 - 12:00 CEST

Locatie

Kamera Express Rotterdam Centrum 8 Admiraliteitsstraat 3063 EK Rotterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Photowalk Portret Fotografie - Rotterdam

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Rotterdam Centrum. Tijdens deze photowalk behandelen we portret fotografie en de belangrijkste camera-instellingen. Ook licht en compositie zal aan bod komen.

Tijdens de photowalk is voldoende ruimte om vragen te stellen. En één ding is zeker: je krijgt sowieso veel tips en tricks mee naar huis om jouw beelden naar een hoger niveau te tillen. Deze photowalk wordt geleid door Pascal Verheul . Hij is ervaren fotograaf en een van onze winkel specialisten.

Deze photowalk vindt op 20 juni 2023 plaats in het centrum van Rotterdam. We starten om 10:00 uur in de Kamera Express winkel aan de Admiraliteitsstraat 8. Na een korte introductie gaan we op pad voor de photowalk.

Praktische informatie

Locatie: Admiraliteitsstraat 8, Rotterdam Centrum

Tijdstip: van 10:00 uur tot 12:00 uur

Niveau: Beginnende fotografen

Inclusief: Koffie en Thee

Toegangsticket: €15,00 euro

Benodigdheden:

- Een digitale (spiegelreflex)camera (+volle batterijen)

- SD-kaartje(s)

Over de organisator

Georganiseerd door
Kamera Express

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen, belevenisvolle events en creatieve content. Creatie, expressie en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. De winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep.