Photowalk Stadsfotografie Utrecht

Venster Acties

Photowalk Stadsfotografie Utrecht

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Utrecht.

Door Kamera Express

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 7 jul. 2023 10:00 - 12:00 CEST

Locatie

Kamera Express Utrecht 9 Kroonstraat 3511 RC Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Photowalk Stadsfotografie - Utrecht

Wil jij je kennis van fotografie naar een hoger niveau tillen? Sluit dan aan bij de photowalk van onze winkel in Utrecht. Tijdens deze photowalk behandelen we stadsfotografie, compositie en de belangrijkste camera-instellingen.

Tijdens de photowalk is voldoende ruimte om vragen te stellen. En één ding is zeker: je krijgt sowieso veel tips en tricks mee naar huis om jouw beelden naar een hoger niveau te tillen. Deze photowalk wordt geleid door Yoanique Essink. Zij is een ervaren fotograaf en één van onze winkelspecialisten.

Deze photowalk vindt op 7 juli 2023 plaats in Utrecht. We starten om 10:00 uur in de Kamera Express winkel aan de Kroonstraat 9. Na een korte introductie gaan we op pad voor de photowalk.

Praktische informatie

Locatie: Kroonstraat 9, Utrecht

Tijdstip: van 10:00 uur tot 12:00 uur

Niveau: Beginnende fotografen

Inclusief: Koffie en Thee

Toegangsticket: €15,00 euro

Benodigdheden:

- Een digitale (spiegelreflex)camera (+volle batterijen)

- SD-kaartje(s)

Over de organisator

Georganiseerd door
Kamera Express

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen, belevenisvolle events en creatieve content. Creatie, expressie en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. De winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep.