€ 10
Photowalk Wild & Natuur in Amsterdam

Photowalk Wild & Natuur in Amsterdam

Venster Acties en details

€ 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdamse Waterleidingduinen ingang Zandvoortselaan

130 Zandvoortselaan

2042 XC Zandvoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ga mee op onze inspirerende Wild & Natuur photowalk door de Amsterdamse Waterleiding Duinen!

Over dit evenement

In samenwerking met de mentoren van Photo United bieden wij een inspirerende wandeling door de Amsterdamse Waterleiding Duinen. In tegenstelling tot de intensievere workshops gaat het bij deze wandelingen om het opdoen van inspiratie en het krijgen van allerhande tips en fotografisch advies.

Tijdens deze photowalk “Wild en Natuur” door de Amsterdamse Waterleiding Duinen richten we ons op de diversiteit van een duin- en waterlandschap. Na deze fotowandeling ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe ideeën!

Wat kan je verwachten?

Deze keer hebben we besloten om jullie te laten zien hoe wij kijken naar lichtval, beweging, lange sluitertijden, reflectie, high key, low key, gebruik van natuurlijk licht en tal van andere technieken die we als professionele fotografen gebruiken om tot vernieuwend beeld te komen. De mentoren van Photo United hebben allen hun eigen specialiteit van landschapsfotografie tot wild en van flitstechniek tot filtergebruik dus je zult zeker geïnspireerd raken tijdens deze fotowandelingen.

Daarnaast oefen je gedurende de middag met belichting, compositie, gebruik van verschillende brandpuntsafstanden en staat er een professionele fotograaf klaar om je te helpen bij eventuele problemen waar je tegen aan loopt. Het gaat om een leerzame en gezellige wandeling waarbij je vrij bent al je vragen te stellen die je wellicht al een tijdje bezighouden.

Afbeelding van Photowalk Wild & Natuur in Amsterdam

Programma

We starten 11 juni 2022 om 13:00 uur bij ingang Zandvoort van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Na een korte introductie over je camera waarbij specifieke hulptoetsen en handigheden van je toestel besproken worden, gaan we op pad voor de photowalk. Onderweg vertelt professioneel fotograaf Mike Muizebelt je alles over de toepassing van verschillende objectieven en hulpmiddelen en geeft hij je tips over onderwerpen en techniek.

Alle laatste informatie sturen we een week van tevoren nog even naar je toe.

Praktische informatie

Locatie: Amsterdamse Waterleiding Duinen - Ingang Zandvoort

Workshopmentor: Mike Muizebelt

Aantal deelnemers: maximaal 15

Niveau: beginnende en ervaren fotografen

Inclusief: koffie & thee bij de start van de wandeling

Exclusief: betaald parkeren, toegangskaartje AWD

Tijdstip: van 13:00 tot 16:30 uur

Benodigdheden: een digitale (spiegelreflex)camera, weersbestendige kleding en schoenen

Over Mike Muizebelt

Mike gebruikt zijn vaardigheden om de essentie en de unieke kenmerken van zijn onderwerpen vast te leggen. Hij is een liefhebber van strakke composities waar het onderwerp echt uit moet springen. Liever geen zoekplaatjes! Uitdagend licht en intrigerende achtergronden nodigen hem uit om de camera op te pakken.

Als oud hotelier zit gastvrijheid in zijn DNA en hij stelt dan ook alles in het werk om zijn cursisten of reisgenoten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Luisteren naar problemen en vragen is een vanzelfsprekendheid en met behulp van zijn jarenlange ervaring begeleid hij je graag naar een oplossing of alternatief.

De hersenspinsels van zijn creatieve geest deelt hij daarnaast graag met je. Op deze manier word je niet alleen technisch een betere fotograaf, maar je krijgt ook oog voor foto kansen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdamse Waterleidingduinen ingang Zandvoortselaan

130 Zandvoortselaan

2042 XC Zandvoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen