Verkoop beëindigd

PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid - Gratis Introductiemiddag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PhysiQ Fitness

Scherpdeel 20

4703 RJ Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Woon jij in (de omgeving van) Roosendaal en ben je op zoek naar een fitnesscentrum dat de zaken net even anders aanpakt dan een standaard sportschool?


Dan nodigen we je hierbij van harte uit voor onze “LIJF voor je LEVEN” middag bij PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid in Roosendaal.

Tijdens deze gratis middag kun je kennismaken met ons fitnesscentrum, onze methode, onze trainers en onze community. Heb je nog nooit van ons gehoord? Hieronder alvast een kort overzicht van waar we voor staan:


Gevarieerd en effectief trainen.

In 2007 zijn wij gestart met CrossFit en deze filosofie vormt de basis van ons trainingsprogramma. De afgelopen jaren hebben we hier ook elementen aan toegevoegd uit andere disciplines zoals survival- en obstacle run training, Movnat, Ido Portal, Boksen, Strongman en Animal Flow. De kennis en vaardigheden die we hierin hebben opgedaan zijn geïmplementeerd in onze lessen. Dit maakt ons programma uniek, gevarieerd en effectief.


Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

We zijn in de gelukkige positie dat we dagelijks een club enthousiaste, vriendelijke en gepassioneerde leden over de vloer krijgen die houden van hard trainen en hard ontspannen. Onze community vormt het hart van onze dienstverlening en zorgt voor 50% van de (langdurige) resultaten. Als jij op zoek bent naar een plek waar je anoniem met je koptelefoon op je circuitje kan afwerken, dan is onze gym NIKS voor jou.


Aandacht voor leefstijl.

We hebben een passie voor bewegen en we weten dat er meer nodig is dan alleen trainen om goede resultaten te halen. Daarom zijn we in staat om je te adviseren over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft, zoals voeding, slaap en ademhaling. Geen gekke of extreme programma’s, maar gedegen richtlijnen die je kunt invullen op een manier die past bij jouw leven.


Ben je nieuwsgierig en wil je graag proeven wat we te bieden hebben? Reserveer dan nu je gratis ticket voor de LIJF voor je LEVEN middag.


Let op:

Dit is geen open-dag waar je tussen de genoemde tijdstippen kunt binnenlopen. Zie het als een uitgebreide proefles.

We hebben namelijk een complete en interactieve ervaring voor je samengesteld waarin we je concrete vaardigheden leren en laten uitproberen op het gebied van je lijf, training en voeding. Vaardigheden waar je gegarandeerd de rest van je leven iets aan hebt. Daarnaast vertellen we je iets over de manier waarop wij werken en vervolgens kun je de beslissen nemen om lid te worden.

Kortom: Als je een ticket reserveert, verwachten we je aanwezigheid van 13.00u tot 16.00u.
Verder maakt bewegen maakt onderdeel uit van het programma. Maak je geen zorgen: Je hoeft absoluut niet superfit te zijn (integendeel) en we gaan geen extreme dingen doen, maar zorg ervoor dat je sportief gekleed komt.


Gun jezelf een LIJF voor je LEVEN en reserveer nu je ticket voor deze leuke en leerzame middag.


Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.


Datum en tijd

Locatie

PhysiQ Fitness

Scherpdeel 20

4703 RJ Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen