€ 75

Physis Academy Inspiratiedag - 6 november 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rozet

16 Kortestraat

6811 EP Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Physis Academy Inspiratiedag zit bomvol kennis gedoceerd door vier topsprekers. Twee sprekers begeleiden momenteel atleten naar de Olympische Spelen in Tokyo. Een andere spreker is een van de beste coaches van Nederland! Het programma zit vol met nieuwe inzichten en praktische tools voor in de praktijk.

Physis Academy Inspiratiedag programma 2020

> 09:00 - 09:30 ontvangst koffie/thee

> 09:30 - 10:30 Seminar door Timo Hans over:

5 manieren hoe slaap, ademhaling en het immuunsysteem er voor zorgen dat jouw klant niet van zijn pijnklachten afkomt, niet afvalt en een laag energie niveau houdt.


> 10:30 - 11:30 Seminar door Collin van Dam over:

‘De rol van het Internal & External Torque systeem in core en de relatie met het para en orthosympathische zenuwstelsel. Een koppeling naar topsport en een pijnvrij bestaan.


>11:30 - 12:30 Seminar door Marc van Lammeren over:

‘Hoe maak jij je klanten fans? Wat is het cruciale verschil tussen praten met een klant en een gesprek hebben met je klant? Hoe laat je potentiele klanten 'ja' zeggen tegen jou en het programma/traject wat je aanbied?'


> 12:30 - 13:30 Pauze met lunch verzorgd door Physis Academy.


> 13:30 - 14:30 Seminar door Timo Hans over:

‘Waarom elke moeilijke klacht benaderd moet worden vanuit het energie niveau’ door Timo Hans

Unieke inzichten over Chronische pijn en het immuunsysteem. Waarom het energie niveau van de klant de oplossing al verklapt. En hoe je een ambacht maakt van: ‘elke klant heeft zijn of haar verhaal’.


> 14:30 - 15:30 Seminar door Wouter van Aalst over:

‘De kracht van spelletjes spelen, verschillende centraal zenuwstelsel strategieën en het oplossen van moeilijke pijnklachten.’ Wouter is gastdocent aan de Physis Academy Jaaropleiding en bezit een unieke mix van kennis omtrent het domein bewegen die nergens anders vindt!


15:30 - 16:30 Q&A.

De nieuwe kennis van de dag goed kunnen integreren? Hoe maak je een succesvol programma waar je klanten ja tegen zeggen? Wil je graag hulp bij een lastige casus? Al je vragen worden beantwoord tijdens de Q&A.

(Alle 4 de sprekers zijn tijdens de Q&A aanwezig.)


16:30 Blijf gezellig hangen voor een hapje en drankje. Een unieke kans op met gelijkgestemde behandelaars en trainers na te kletsen en te leren van elkaars ervaringen in de praktijk.


Deze dag is op maat gemaakt voor behandelaars en trainers die houden van meer kennis en expertise om nog meer impact te maken op de vitaliteit van hun klanten!

Dit event komt slechts 1 keer per jaar terug en is nu te boeken voor slechts 75,- (incl. btw) & inclusief lunch! Verzeker jezelf van een plekje door nu een ticket te boeken!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rozet

16 Kortestraat

6811 EP Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen