€ 71,39

Physis Academy Inspiratiedag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Crossfit Arnhem

Emplacementsstraat 51

6827 DA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is de invloed van slaapproblemen op darmklachten? Hoe leidt dit vervolgens tot een veranderd eetgedrag bij je klanten? Hoe los je vervolgens deze problemen en maak je nog meer impact op de vitaliteit van je klanten?

Deze vraagstukken bespreken we tijdens een van de seminars tijdens de Physis Academy Inspiratie dag! Deze dag is op maat gemaakt voor behandelaars en trainers die houden van meer kennis en expertise om nog meer impact te maken op de vitaliteit van hun klanten!

Naast dit seminar worden veel voorkomende patronen uit het 6 domeinen model besproken en leer je concrete nieuwe tools die je de volgende dag meteen kunt toepassen bij je klanten in de praktijk.

Het programma van de Physis Academy Inspiratie dag op 1 November 2019

09:30 - 10:00 ontvangst koffie/thee

10:00 - 11:00 Seminar: Een introductie in Physis en hoe je als behandelaar/trainer nog meer impact maakt op je klanten door het toepassen van het 6 domeinen model.

11:00 - 12:30 Seminar: ‘Hoe slaapproblemen leiden tot darmklachten, ander eetgedrag en een lager energie niveau’

12:30 - 13:30 Pauze met goede lunch

13:30 - 15:00 Seminar: Veel voorkomende patronen uit het 6 domeinen model die je ziet bij je klanten in de praktijk. Wat verbeter je in je intake en aanpak om nog meer impact te maken op de vitaliteit van je klanten?

15:15 - 16:30 Q&A. Vraag Timo de oren van zijn hoofd over casussen waar je in de praktijk tegen aan loopt of andere theoretische kennis waar je meer over wilt weten. En niet geheel onbelangrijk, leer van de vragen van anderen!

16:30 Blijf gezellig hangen voor een hapje en drankje. Klets gezellig na met andere behandelaars en trainers uit het land en gebruik deze kans om te netwerken :)

Deze dag is bij uitstek geschikt om kennis te maken met Physis Academy en de energieke manier waarop hoofddocent Timo Hans les geeft! Dit event komt slechts 1 keer per jaar terug en is nu te boeken voor slechts 59,- inclusief lunch! Verzeker jezelf van een plekje door nu een ticket te boeken!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Crossfit Arnhem

Emplacementsstraat 51

6827 DA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen