€ 10,01 – € 18,15

PIANO & CELLO CONCERT - ASLI BOZ & LUCAS STAM

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstelkerk

10 Amstelveld

1017 JD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens het eerste deel van dit rijk gevarieerde concert speelt Turkse pianiste Asli Boz een selectie van haar favoriete stukken voor piano solo: van Chopin tot Satie. De tweede helft deelt zij het podium met cellist Lucas Stam. Samen spelen zijn het prachtig verstilde werk Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt en twee van Lucas’ eigen composities.

Asli Boz (32) is geboren in Izmir, Turkije en kwam speciaal naar Nederland om aan het Conservatorium van Amsterdam klassiek piano te studeren bij David Kuyken. Na het behalen van haar masterdiploma als uitvoerend musicus startte zij een bloeiende lespraktijk.

Lucas Stam (39) is een avontuurlijke cellist met een passie voor wereldmuziek en hypnotiserende ritmes. Sinds twee jaar studeert hij klassieke Indiase muziek. In Mumbai nam hij lessen van sarangimeester Dhruba Ghosh en tegenwoordig bekwaamt hij zich onder toeziend oog van Marianne Svasek in de oudste, meditatieve vorm: dhrupad. In zijn composities laat hij minimale muziek en wereldmuziek samensmelten.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amstelkerk

10 Amstelveld

1017 JD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen