€ 10,61

Piano 'StilteConcert' Jan Vayne

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Expo Hoevelaken

1 Koninginneweg

3871 JZ Hoevelaken

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jan speelt als geen ander, hij is een virtuoos, wiens spel geen grenzen kent, speelt de meest indrukwekkende genres, en alles met overgave en heel veel passie! Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat jouw tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen doet.

Muziek is trilling, is energie. Door resonantie heeft muziek grote invloed op levende wezens. Die invloed is alom bekend: de oude Grieken spraken al van Dionysische (opzwepende) en Apollinische (rustgevende) muziek. Lage klanken werken op het onderste deel van het lichaam, hoge klanken op het hoofd.

Jan geeft mindfulness met zijn piano, prachtig, maar wat gebeurt er in de hersenen bij deze meditatieve muziek? Muziek is een wondermiddel. Het laat je gedachten komen en gaan en kan je meevoeren naar de mooiste plekken, oude herinnering ophalen, een moment voor onszelf geven of gewoon je hoofd helemaal leeg maken. Een oneindige stroom blokkades wordt geopend en de verbinding met onszelf en ons hart kan worden herstelt.

'Een moment voor jezelf’! Een moment van meditatie, rust, bezinning, mindfulness…. 30 minuten even niets behalve jij en zijn muziek… klik hier alvast om in de stemming te komen

Jan speelde eerder bij de inauguratie van Bill Clinton in The White House en de Shakespeare Library in Washington en bij vele Unesco gala’s. Hij heeft onder andere samengewerkt met Brian May van Queen en David Gilmour van Pink Floyd. Met Armin van Buuren componeerde hij Serenity, anthem van Sensation White, welke ze ettelijke malen samen uitvoerden als openingsact van de gelijknamige festivals.

Speelduur: 30 minuten
Soort concert: Theatervorm (max 400 personen)
Na het concert zal er een meet and greet / signeersessie plaatsvinden
Aanvang 17:15 uur / Zaal open 16.45 uur
Gezien het kleine theater is het zicht overal uitstekend
Meer info ? Klik HIER

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Expo Hoevelaken

1 Koninginneweg

3871 JZ Hoevelaken

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen