€ 8,87 – € 16,69

Pianoconcert Tempei Nakamura en Yoshimi Kawai

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstelkerk

Amstelveld 10

1017 JD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Solo en duo pianouitvoeringen die ons meenemen in een reis door de ruimte met visioenen van het universum.

Programma in het teken van de nieuwe cd met hedendaagse muziek van Tempei Nakamura, Visions. Een wereld voorbij zinnen, die niet in zinnen uitgedrukt kan worden. De componist tekent met het geluid, de muzikanten dansen met het geluid, ze worden losgelaten in ruimte en tijd en worden een schilderij van één geluid, het publiek voegt kleur toe.

Tempei Nakamura : Tempei is een componist en pianist die werkzaam is in Europa, New York en Japan. In 2008 maakte hij zijn CD debuut van EMI Music Japan en in 2010 maakte hij een solo debuutrecital in de Carnegie Hall, New York. Tempei performt jaarlijks in Europa en gaf concerten in het Concertgebouw van Amsterdam, Maison de la Culture du Japon à Paris, JDZB Japans-Duits centrum in Berlijn en andere gerenommeerde plaatsen in diverse landen inclusief Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Estland, Slowakije, Oekraïne en Belarus.

Yoshimi Kawai: Yoshimi Kawai is een professionele pianiste die optreedt in zowel Nederland als haar geboorteland Japan. Zij heeft solo, duo en salon concerten gegeven in Nagoya, Tokyo maar ook in Amsterdam en andere Nederlandse steden.

Verkoop CD & signing van Tempei Nakamura na de concert

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amstelkerk

Amstelveld 10

1017 JD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen