€ 10 – € 60

PianoFest in de Bijlmer

Venster Acties en details

€ 10 – € 60

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bijlmer Parktheater

240 Anton de Komplein

1102 DR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
PianoFest in de Bijlmer: een serie mini-masterclasses en een workshop ´ spelen vanuit je hart´ door Elvis Ediagbonya

Over dit evenement

PianoFest duikt de Bijlmer in op 23 juni 2021! Samen met het Bijlmerparktheater in Amsterdam bieden we amateurpianisten de kans om op te treden op deze unieke locatie en een bijzondere workshop te volgen van Elvis Ediagbonya.

De amateurpianisten kunnen optreden in de grote zaal van het Bijlmerparktheater in Amsterdam op een prachtige concertvleugel, die ter beschikking is gesteld door Bol Piano´ s en Vleugels. Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud, van klassieke of jazzmuziekliefhebbers tot de makers van eigen liedjes, alle amateurs zijn welkom. Je mag ook jezelf begeleiden of samenspelen met een maatje, alleen wel mits je in ´één huishouden woont.

Ticketprijs:

Algemene entree: 10 euro

Beluister 6 optredens en masterclasses van amateurpianisten van elk 20 minuten.

Deelname mini-masterclass: 60 euro

Je mag 20 minuten shinen op het hoofdpodium: 5-minutenoptreden+ een masterclass van 10 min + 5-minutenoptreden. Het laatste optreden wordt opgenomen. Je krijgt hiervan een mooie video, die je na afloop toegestuurd krijgt, incl. de audio van de masterclass.

De masterclasses worden gegeven door twee topdocenten David Kuyken (klassiek repertoire) in de ochtend (9.00-13.10 uur) en Maartje Meijer (eigen composities/jazz/pop/singer songwriter) in de middag (13.40-18.10 uur) van het Conservatorium van Amsterdam.

Deelname workshop improviseren: 25 euro

Improviseren & vrij spelen "Speel vanuit je hart"

Elvis Ediagbonya (zanger, pianist en dirigent) neemt je mee in de wereld van improvisatie en laat je zien hoe je jouw muzikale fantasie werkelijkheid kan laten worden.

Aan de hand van een werk van jouw keuze duik je samen met een kleine groep deelnemers in de materie en zal je ontdekken dat luisteren, spelen en bedenken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Elvis is een veelzijdig artiest. Allereerst is hij een pianist, maar hij is ook zanger en dirigent. Hij heeft een eigen productiebedrijf en componeert en arrangeert muziek voor bekende artiesten. Elvis begeleidt daarnaast allerlei artiesten en gospelkoren. Tijdens deze workshop leert Elvis je spelen vanuit je hart. En misschien laat hij je nog wel zingen ook.

De workshop wordt via een livestream uitgezonden.


		Afbeelding van PianoFest in de Bijlmer
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bijlmer Parktheater

240 Anton de Komplein

1102 DR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen