Gratis

Picknick op Herenboerderij, incl. rondleiding (regio Breda)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Herenboerderij Wilhelminapark

Kampspoor

Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wandel mee over de bestaande Herenboerderij Wilhelminapark en krijg een goede indruk van wat Herenboeren inhoudt. We starten de middag met een gezamenlijke picknick midden op Herenboerderij Wilhelminapark. Aansluitend ontvang je een rondleiding over de Herenboerderij en maak je kennis met alle facetten van de boerderij en wordt het ontstaan van de Herenboeren uitgelegd. Er is ruimte voor vragen en een intentieverklaring tot deelname kan worden ondertekend. De lunch wordt aangeboden; het is fijn als je zelf wat drankjes meebrengt.

Brabant is dit jaar benoemd tot de Europese Regio van de Gastronomie. In dit jaar zijn er tien initiatieven benoemd tot Brabantse keukens in het kader van We Are Food 2018. Aan Douwe Korting de eer om als Keukenchef van de maand september ‘Samen Voedsel Produceren’ het voedselinitiatief Herenboeren in de spotlights te zetten. Zijn doel: alle Brabanders participeren in een Herenboerderij niet ver van huis.

Gedurende de maand september kun je in vier regio’s kennis komen maken met het initiatief Herenboeren in de vorm van een informatieavond, thema-avond, picknick incl. rondleiding én een Herenboerendiner.

Voor de agenda en info per regio klik op de volgende links:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Herenboerderij Wilhelminapark

Kampspoor

Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen