€ 16,93

Meerdere data

Pilates @ Copacabana Breda

Venster Acties en details

€ 16,93

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Overakkerstraat 190

190 Overakkerstraat

4834 XP Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je de conditie van jouw rug verbeteren? Neem dan Pilatesles van gediplomeerd Pilates & Medical Fitness Instructor Dana Paat.

Over dit evenement

Uiteraard hoef je niet de pose te kunnen uitvoeren die op de foto staat hoor. Het was mijn eigen uitdaging om uit te proberen waartoe Pilates mij in staat stelde.

Na mijn zwangerschappen had ik niet kunnen voorstellen dat ik dit kon. Mijn rug en bekken lieten mij voor lange tijd in de steek. Door het beoefenen van Pilates was ik in staat om mijn kracht op te bouwen en uitdagingen aan te gaan wat eerder onmogelijk leek vanwege mijn rug- en bekkenklachten. Dankzij Pilates oefeningen ben ik in staat om Jiu-Jitsu te beoefenen, te dansen en de dingen te doen waar ik zin in heb. 

Pilates heeft al sinds het begin van de 20e eeuw bewezen zeer effectief te zijn in het verminderen van pijn en beperkingen. Pilates is een vorm van training die zich richt op:

  • Spier en bewegingscontrole
  • Houding
  • Ademhaling
  • Kracht
  • Core Stability
  • Lenigheid
  • Mind-Body connectie

De nadruk bij Pilates ligt op het versterken en stabiliseren van het lichaamscentrum (kern/core). Pilates leert je een goede houding te krijgen en te behouden. De oefeningen vereisen dat je lichaam altijd in balans is. Dit is vooral gunstig als je last hebt van lage rugklachten. Pilates zal je mobiliteit, flexibiliteit en kracht herstellen. Pilates helpt ook om blessures te voorkomen.

Tijdens het doen van de oefeningen zul je bewuster worden van hoe je lichaam beweegt en de houding die je lichaam aanneemt. Pilates heeft een breed scala aan positieve effecten, waaronder verbeteringen in slaapkwaliteit, aandacht, concentratie, doorbloeding van de hersenen, minder piekeren, aangenaam lichaamsgevoel, spierontspanning en ademhaling.

Ben je op zoek naar de meest pure vorm van Pilates op de mat en wil je een spierversterkende vorm van lichaamsbeweging die je tegelijkertijd flexibel maakt? Die je algehele conditie en welzijn verbetert? Dan adviseer ik je absoluut om Pilates uit te proberen!

In sommige gevallen met chronische rugklachten en verminderde mobiliteit raad ik aan om eerst mijn rugtraining programma te volgen. Meer info www.danapaat.nl

Nog vragen? Mail info@danapaat.nl of bel 06-14118589

Delen met vrienden

Locatie

Overakkerstraat 190

190 Overakkerstraat

4834 XP Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Dana Paat

Organisator van Pilates @ Copacabana Breda

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen