Gratis

Pilot Patientdashboard Ivido Zoetermeer

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Pilot Patiëntdashboard Ivido Zoetermeer

Over dit evenement

Om als patiënt regie te krijgen over zijn eigen gezondheidsdossier, is het nodig om informatie van bv ziekenhuis specialist, huisarts en apotheek in een samenhangend overzicht te tonen. Dit is een patiënt dashboard en dat noemen we een Persoons Gebonden Omgeving (zgn PGO). Hiervan zijn verschillende aanbieders, zodat u zelf een keuze kan maken.

Therapeuticum Aurum doet in deze pilot ervaring op met Ivido. Een PGO is dus een soort paraplu over zorg informatie die verschillende zorgverleners over u hebben vastgelegd in hun bronsystemen.

[Mijngezondheid.net (MGN) is inmiddels bekend onder veel patiënten voor online inzage van uw dossier, echter dit dossier beperkt zich tot alleen huisartsgegevens. MGN blijft gewoon bestaan en is geen onderdeel van de pilot]

De PGO biedt, naast overzicht van informatie, ook de mogelijkheden om zelfmetingen te doen. Ten tijde van Corona worden bv periodieke controles bij de praktijkondersteuner beperkt indien u griepachtige klachten heeft. Hiervoor biedt dit PGO met zelfmetingen en videobellen extra mogelijkheden voor zorg op afstand.

Tevens biedt de PGO een mogelijkheid periodiek om uw gezondheidsbeleving te meten. Dit is handig omdat u dan meetbaar kan maken in welke mate u hersteld bent van een ziekteperiode ten opzichte van een gezonde periode (Positieve Gezondheid van iPH).

Dit PGO-portaal biedt ook mogelijkheden voor zelfmetingen op gebied voeding, beweging, bioritme, stress en zingeving die ondersteunend zijn aan leefstijlprogramma's.

Tot slot kunt u als patiënt zelf zorgverleners toegang geven tot delen van uw PGO-dossier. Zo voorkomt u dat bv labonderzoeken dubbel aangevraagd worden en dus hergebruikt kunnen worden door andere zorgverleners waarmee u een behandelrelatie heeft.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerco Kanbier(email: g. kanbier@therapeuticumaurum.nl)

Iedereen in Zoetermeer kan meedoen!

Delen met vrienden

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Therapeuticum Aurum

Organisator van Pilot Patientdashboard Ivido Zoetermeer

Gezondheidszorg met aandacht voor natuurlijk herstel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen