Gratis

Meerdere data

Pink & Pienter Plein

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Basisschool de Driesprong

Tafelbergplein 8

5642 GP Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Pink & Pienter Plein is een nieuwe, creatieve speelplaats voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en hun ouders. Het Plein is neergestreken bij basisschool de Driesprong in Doornakkers. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders elke dinsdag- en woensdagmiddag op onderzoek uit gaan. Er is volop materiaal aanwezig om mee te experimenteren. Een kunstenaar richt de ruimte in en zorgt voor de nodige creatieve uitdaging.

Wisselend staat een thema centraal in het Pink & Pienter Plein.

Het wordt verwacht dat je als ouder aanwezig bent en samen met je kind meedoet bij het Pink & Pienter Plein. Reserveer voor elk kind een ticket, de ouder(s) kunnen zonder ticket naar binnen.


Vrijwilliger worden?
We willen graag vaker per week open, beginnend op woensdag én zaterdag, maar zoeken daarvoor nog vrijwilligers uit de wijk Doornakkers. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@bibliotheekeindhoven.nl.

Lid worden?
Kinderen kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Eindhoven. Dit kan heel eenvoudig online. Ook voor de ouders hebben we voordelige abonnementen, al vanaf €18,- per jaar.

Delen met vrienden

Locatie

Basisschool de Driesprong

Tafelbergplein 8

5642 GP Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen