Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Pioneer Rekordbox 5 Advanced training in Goes | Deel 1

Bax Music

Zaterdag 21 april 2018 van 13:00 tot 14:30 (CEST)

Pioneer Rekordbox 5 Advanced training in Goes | Deel 1

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ja, ik kom naar deze GRATIS demo in Goes 21 apr. 2018 Gratis  

Deel Pioneer Rekordbox 5 Advanced training in Goes | Deel 1

Evenementdetails

Rekordbox is de bekende moderne muziekbeheer-software van Pioneer DJ. En met de nieuwe Rekordbox 5 haal je het maximale uit je DJ-gear. Maar hoe? Op zaterdagavond 21 april én 12 mei 2018 komt Pioneer-productspecialist Jeroen Groenendijk naar Goes om extra diep in te gaan op deze software. Interesse? Schrijf je snel in voor deze tweedelige training!

Rekordbox 5 training voor gevorderden

Met Rekordbox kun je USB-sticks of SD-kaarten voorbereiden voor je DDJ'sXDJ's of CDJ's. Dit kan ook op andere manieren, maar met Rekordbox 5 haal je wel het maximale uit je Pioneer-gear. Jeroen Groenendijk, productspecialist van Pioneer DJ, komt langs in ons filiaal in Goes om een tweedelige Rekordbox 5 Advanced training te geven. Dit betekent dat Jeroen een stuk dieper op de software ingaat dan bij de instaptrainingen en demo's. Geen basis-workshop dus! Tijdens de workshops is er ook ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Als je wilt, kun je je laptop meenemen. Dit kan helpen als je specifieke vragen hebt of mee wilt klikken.

Deel 1 en 2

Deze training bestaat uit twee delen. Het eerste deel (op 21 april) is vooral informatie, waar je vervolgens thuis mee aan de slag gaat. Dit gaan we vervolgens verder uitwerken in deel twee van de workshop, op 12 mei. Het is niet verplicht om bij beide workshops aanwezig te zijn, maar het wordt wel sterk aanbevolen. Overigens is het eerste deel van de training in principe hetzelfde als de Advanced training die Jeroen Groenendijk in november van afgelopen jaar gaf. Toch kan de inhoud altijd een beetje anders zijn, afhankelijk van de vragen die worden gesteld!

Schrijf je hieronder in, per workshop. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.

Plaats: Bax Music winkel Goes
Datum: zaterdag 21 april 
Tijd: 13:00 uur

Heb je vragen over Pioneer Rekordbox 5 Advanced training in Goes | Deel 1 ? Neem contact op met Bax Music

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Bax Music
Olympiastraat 4
4462 GG Goes
Nederland

Zaterdag 21 april 2018 van 13:00 tot 14:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Bax Music

Bax Music is een klantgerichte en serviceminded speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen.

  Contact opnemen met de organisator
Pioneer Rekordbox 5 Advanced training in Goes | Deel 1
Evenementen in Goes Cursus Muziek

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.