Gratis

Pioneer Rekordbox 5 Advanced trainingen 2019/2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bax-shop | Bax Music Antwerpen

119 Paleisstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Binnenkort komt Pioneer-productspecialist Jeroen Groenendijk naar Bax Music om extra diep in te gaan op de software.

Over dit evenement

Rekordbox is de bekende moderne muziekbeheer-software van Pioneer DJ. En met de nieuwste versie, Rekordbox 5, haal je het maximale uit je DJ-gear. Maar hoe? Binnenkort komt Pioneer-productspecialist Jeroen Groenendijk naar Bax Music Goes, Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam om extra diep in te gaan op deze software. Interesse? Schrijf je snel in voor een tweedelige training!

Rekordbox 5 training voor gevorderden

Met Rekordbox kun je USB-sticks of SD-kaarten voorbereiden voor je DDJ's, XDJ's of CDJ's. Dit kan ook op andere manieren, maar met Rekordbox 5 haal je wel het maximale uit je Pioneer-gear. Jeroen Groenendijk, productspecialist van Pioneer DJ, komt langs in ons filialen in Goes, Amsterdam, Antwerpen en Rotterdam om een tweedelige Rekordbox 5 Advanced training te geven. Hij maakt hierbij gebruik van de Pioneer CDJ-2000NXS2. Let op: Jeroen zal een stuk dieper op de software ingaan dan bij instaptrainingen en demo's. Geen basis-workshop dus! Tijdens de workshops is er ook ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Als je wilt, kun je je laptop meenemen. Dit kan helpen als je specifieke vragen hebt of mee wilt klikken.

Deel 1 en 2

Deze training bestaat in principe uit twee delen. Het is niet verplicht om bij beide workshops aanwezig te zijn, maar het wordt wel sterk aanbevolen! De trainingen worden op verschillende dagen gegeven. Hieronder vind je de data.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bax-shop | Bax Music Antwerpen

119 Paleisstraat

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen