€ 0 – € 120,75

PIT lustrum Dwars Vooruit!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MetaalKathedraal

20 Rijksstraatweg

3545 NA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PIT, Platform Innovatie in Toezicht, bestaat 5 jaar. Wij zijn ontzettend trots dat ons initiatief in die periode is uitgegroeid tot een impactvolle landelijke vernieuwingsbeweging van en door partners. En dat vieren we graag met iedereen die zich net als wij gedreven inzet voor innovatie in toezicht.

PIT: platform en podium voor eigentijdse toezichthouders
Vanaf de oprichting is de doelstelling van PIT om een platform en podium te bieden voor eigentijdse toezichthouders uit alle branches die samen werken aan een nieuwe, meer inclusieve, bestuurscultuur. Zo boden wij als eersten een inkijkje in ‘de zwarte doos van de boardroom’ door het delen van actuele dilemma’s van toezichthouders en het aanreiken van concrete methodieken om het échte gesprek in de board effectiever te voeren. En agendeerden we met onze PIT cafés en onze PITches thema’s als innovatie ("Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg"), zelfreflectie ("Wat je toeziet ben je zelf"), diversiteit (“Een goede RvT functioneert als dodehoekspiegel tegen de blinde vlekken van het bestuur") en waardengedreven toezicht ("Van afvinken naar aanvonken"). Thema’s die intussen steeds meer navolging vinden, ook bij meer traditionele organisaties.

En PIT wil meer, we blijven innoveren en inspireren. Na de zwarte doos gaan we nu op zoek naar de witte vlekken in de boardroom. Hoe ziet het toezicht er in de komende vijf jaar uit? Wordt toezicht ooit overbodig? Of krijgt het een hele andere invulling? Tijdens het lustrumfestival willen we hierover samen dwarse vergezichten delen en verkennen. Wat worden de PITches voor 2018-2023?

27 juni: Dwars Vooruit!
We starten het PIT lustrumfestival om 12 uur met een gezamenlijke lunch en een warm welkom. Daarna is er volop ruimte om je eigen parcours te volgen, en daarbij liefst ook buiten je comfort zone te treden. Ga je de toekomst visualiseren in een creatieve sessie? Of wil je antwoorden op je complexe toekomstvragen (laten) dansen? In debat over ‘toezicht zonder overzicht’ bij netwerkorganisaties? Of kom je liever tot nieuwe inzichten tijdens een meditatiesessie? De keus tussen deze - en vele andere- opties is aan jou. Samen bedenken we, beleven we en beoefenen we de mogelijkheden voor de toekomstige boardroom tijdens deze dag.
Na een feestelijke borrel sluiten we het festival rond 19.30 uur af met hopelijk vele mooie herinneringen en frisse inspiratie voor verdere Innovatie in Toezicht.

Welkom!
Doe je mee? Meld je dan aan via Eventbrite. Deelname kost € 95,- als je (nog) geen PIT partner bent. Ben je PIT partner? Neem een introducé mee, dan is jouw deelname gratis. Jouw introducé betaalt een bijdrage van € 95,-. Kom je alleen dan is een ticket € 45,-. Prijzen zijn exclusief BTW en servicekosten.


Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo blijven
Daarom hebben we een webpagina waarop de Lustrumcommissie u op de hoogte houdt. We zullen je natuurlijk regelmatig bestoken met nieuws, maar als je zelf eens op de hoogte wilt blijven, ga dan naar deze pagina.

Hartelijke groet,

Karin Doms en Hanske Plenge

Daarom hebben we een webpagina waarop de Lustrumcommissie u op de hoogte houdt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MetaalKathedraal

20 Rijksstraatweg

3545 NA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen