Pitch Logistics Demo event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Huis van de logistiek

Heraclesstraat 6

5048 CG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leuk dat je komt! We hebben weer een aantal mooie bedrijven uitgenodigd om een productdemo te geven. Lees hieronder welke bedrijven dat zijn en geef op de volgende pagina je voorkeur op voor drie demo's.

Sentors

Sentors is gespecialiseerd in beeldherkenning in combinatie met machine learning. Toepassingen voor de logistiek zijn eindeloos! Denk aan het scannen van containers, tellen van bulkeenheden, classificeren van pallets, herkenning van oversized pallets. Simpel toe te passen met bijvoorbeeld een smartphone.
www.sentors.com

Boostphysics

Het aantal truck-trailer ongevallen in Nederland naar nul terugbrengen. Een ambitieuze missie, maar volgens BoostPhysics niet onmogelijk. MetTrailerSync verminderen zij met behulp van data het risico op nieuwe ongevallen. Niet alleen een prettig idee, maar ook kostenverlagend. Met name voor bedrijven met een hoge schadelast op bouwplaatsen en in binnensteden is dit zeer relevant.
www.boostphysics.com

Motivate

Personeelstekorten zijn groot in de logistiek. Hoe kun je dan meer halen uit je bestaande workforce? Door inzicht te geven! Met realtime dashboards op de werkvloer creëer je altijd een rendementsverbetering. Medewerkers zien hun impact op het bedrijf direct en managers gaan van een controlerende functie naar een coachende functie. Motivatie liet dit zien bij een grote pakketdienstverlener en zag 20% meer pakketverwerkingen per mankracht per uur verschil.
www.motivate.nl

Meungo

Een data driven supply chain? Data is in de logistiek overal, maar niet vaak op 1 plaats. Met Muengo knoop je al je data real time aan elkaar. Zie altijd waar je assets en voorraden zijn en leer hoe je processen efficiënter kunt maken en meer inzicht kunt geven aan je hele keten.
www.meungo.com

Chaincargo

Een zakelijke (spoed)zending? Ga voor duurzaam en kies voor ChainCargo. In het landelijke netwerk van chauffeurs met de ChainCargo App krijgt de chauffeur die het minste extra kilometers maakt jouw opdracht toegewezen. Binnen een uur wordt je zending opgehaald en volg je jouw zending met Track&trace. Alle chauffeurs zijn gecertificeerd en bevoegd.
www.chaincargo.eu

Travis Road Services

Truckwash, Tankcleaning, Repair & Parking onder één dak? Niet alleen handig, maar ook tijdbesparend omdat je met één factuur al je administratie op orde hebt. Inclusief alle benodigde HACCP registraties. Chauffeurs zijn ook fan van deze app omdat ze daarmee overal eenvoudig een locatie kunnen vinden voor roadservices en direct alles kunnen regelen.
www.yourtravis.com

Schrijf je snel in via de groene 'registreer' knop!

Datum en tijd

Locatie

Huis van de logistiek

Heraclesstraat 6

5048 CG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen