Gratis

Pitch Night Van Droom naar Doel is Doen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zaal Z

95 Gooilandsingel

3083 DP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Laat je tijdens de Pitchnight inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers en hoe zij hun passie inzetten om dit

Over dit evenement

Masterclass ‘Van Droom naar Doel is Doen’

De afgelopen maanden hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de masterclass “Van Droom Naar Doel” in de Bibliotheek Zuidplein. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo kregen zij inzicht hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Hoe ga je van een persoonlijke naar een zakelijke ontwikkeling, hoe zet je goed je eigen netwerk in en benader je deze op een professionele manier? Deelnemers hebben na een succesvolle afronding van de masterclassreeks een certificaat behaald.

Pitchnight

Na deze masterclass zijn jongeren actief aan de slag gegaan om hun ondernemersidee verder te onderzoeken. Het proces, resultaat en toekomstige doelstellingen worden op woensdagavond 15 december gepresenteerd met als doel financiering te krijgen voor hun plan. Tijdens deze derde editie van de Pitchnight geven jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?

De pitches worden beoordeeld door een vakjury. De winnaar krijgt bovendien de mogelijkheid om zijn of haar eigen evenement te organiseren in de Bibliotheek Rotterdam. De avond zal worden gehost door Fariesh Abdoelrahman van Quardin.

  • Locatie: Zaal Z, Theater Zuidplein, Gooilandsingel 95
  • Voor toegang tot het Bibliotheektheater is een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs verplicht. Kijk hier voor meer informatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zaal Z

95 Gooilandsingel

3083 DP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Pitch Night Van Droom naar Doel is Doen

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen