Gratis
Pitch Night: Van Droom naar Doel is Doen

Pitch Night: Van Droom naar Doel is Doen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Laat je inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers en hoe zij deze doelen werkelijkheid laten worden.

Over dit evenement

Laat je tijdens de Pitchnight inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers en hoe zij hun passie inzetten om dit werkelijkheid te laten worden.

Masterclass ‘Van Droom naar Doel is Doen’

De afgelopen maanden hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de masterclass “Van Droom Naar Doel Is Doen” in de Bibliotheek. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo kregen zij inzicht hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Hoe ga je van een persoonlijke naar een zakelijke ontwikkeling, hoe zet je goed je eigen netwerk in en benader je deze op een professionele manier? Deelnemers hebben na een succesvolle afronding van de masterclassreeks een certificaat behaald.

Pitchnight

Na deze masterclass zijn jongeren actief aan de slag gegaan om hun ondernemersidee verder te onderzoeken. Het proces, resultaat en toekomstige doelstellingen worden op 2 juni gepresenteerd. Tijdens deze vierde editie van de Pitchnight geven jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?

De pitches worden beoordeeld door een vakjury. De winnaar krijgt bovendien de mogelijkheid om zijn of haar eigen evenement te organiseren in de Bibliotheek Rotterdam. De avond zal worden gehost door Leon van Dam van Quardin.

• Toegang: gratis

• Locatie: Bibliotheektheater

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheektheater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen