Gratis

Pitch Night ''Van Droom Naar Doel Is Doen''

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam (Bibliotheektheater)

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Laat je tijdens de eerste editie van Pitch Night inspireren door tien jonge, Rotterdamse creatievelingen die vertellen over hun passie en hoe zij hun droom werkelijkheid willen laten worden.

Masterclass ‘Van Droom naar Doel is Doen’

Het afgelopen halfjaar hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de masterclass “Van Droom Naar Doel” in de Bibliotheek Rotterdam. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo kregen zij inzicht hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Hoe ga je van een persoonlijke naar een zakelijke ontwikkeling, hoe zet je goed je eigen netwerk in en benader je deze op een professionele manier? Deelnemers hebben na een succesvolle afronding van de masterclassreeks een certificaat behaald.

Pitchnight

Na deze masterclass zijn jongeren actief aan de slag gegaan om hun idee en potentiele markt te onderzoeken. Het proces, resultaat en toekomstige doelstellingen worden gepresenteerd op donderdagavond 4 juli met als doel financiering te krijgen voor hun plan. Tijdens de eerste editie van de Pitchnight geven tien jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?


De pitches worden beoordeeld door een vakjury dat bestaat uit verschillende subsidieverstrekkers en ondernemers die kansen bieden voor de deelnemende jongeren. De avond zal worden gehost door Fariesh Abdoelrahman van Quardin.


Nieuwe Masterclass-serie

Lijkt het jou ook interessant en leuk om mee te doen met een masterclass? Dit kan! Vanaf september beginnen we met een nieuwe reeks masterclasses. Meld je aan via Fariesh@quardinmusic.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam (Bibliotheektheater)

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen