Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Pitches impulsgelden 2018

bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur

Maandag 1 oktober 2018 van 10:15 tot 16:00 (CEST)

Pitches impulsgelden 2018
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
toegang 1 okt. 2018 Gratis  

Deel Pitches impulsgelden 2018

Evenementdetails

Onderdeel van een impulsgeldenaanvraag is de pitch. Dit is hét moment voor aanvragers om hun plannen overtuigend te presenteren aan een externe jury. Is de jury overtuigd en voldoet de aanvraag aan alle criteria, dan volgt er een positief juryadvies.

Op www.bkkc.nl/agenda ziet je welke projecten op welk moment pitchen. Dat is vaak pas twee weken van tevoren bekend. De pitches zijn publiekelijk toegankelijk.

over het impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de drie financieringsinstrumenten binnen het impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de versterking van de Brabantse culturele sector, kunnen een beroep doen op de impulsgelden. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Kunstloc Brabant (voorheen bkkc & Kunstbalie) is in opdracht van de provincie verantwoordelijk voor de uitvoering van het impulsgeldenprogramma.

Meer informatie over het impulsgeldenprogramma vind je op www.bkkc.nl/financiering

Heb je vragen over Pitches impulsgelden 2018? Neem contact op met bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


bkkc
spoorlaan 21 i-k
5038 cb tilburg
Nederland

Maandag 1 oktober 2018 van 10:15 tot 16:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur

bkkc is het brabants kenniscentrum kunst en cultuur. Een onafhankelijk platform waar zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid bij elkaar komen. Met overtuiging bouwen we mee aan een sterke culturele infrastructuur voor Noord-Brabant. Want wij geloven in kunst en cultuur. We zien dat een bruisend cultureel klimaat profiel geeft aan onze provincie. Dat het een vliegwiel is voor economische groei en sociale aantrekkingskracht. Tastbare resultaten waarmee we de waarde van kunst en cultuur zichtbaar maken.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.