Gratis

Pitches Nieuwbouwplannen M4H

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Keilepand

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Avond gesprek in het Keilepand met pitches over de nieuwbouwplannen in M4H. Moderator Catja Edens

Over dit evenement

Avond gesprek in het Keilepand over de nieuwbouwplannen in M4H van 19.30- 21.30h (verzet van 9 december naar 22 februari 2022).

Het M4H-gebied is een voormalig havengebied dat de komende 20 jaar zal transformeren naar een bruisende woon-werkwijk. Op dit moment is de gemeente bezig om voor dit gebied, zo groot als het centrum van Rotterdam, een MER (Milieu Effect Rapportage)en nieuw bestemmingsplan op te stellen. Hiervan wordt in het voorjaar van 2022 een nieuwe stap verwacht.

Voor M4H worden momenteel binnen het huidige bestemmingsplan plannen ontwikkeld, denk aan het laboratoriumgebouw de Beagle (tegenover de Citrusveiling) en het getijdenpark aan de Keilehaven door de Urbanisten. Ook worden er vooruitlopend op het nieuwe bestemmingsplan plannen ontwikkeld; denk aan de Brutus van Joep van Lieshout i.s.m. ontwikkelaar RED en het plan van Team Crossing Keileweg voor Kunst & Complex, en zo nog vele meer. Ook worden aan de randen van M4H nieuwbouwplannen zoals herontwikkeling Glasfabriek Schiedam en woningbouw naast het Diepenveen-gebouw (Schiemond) ontwikkeld.

Met korte pitches van max. 3 minuten worden de plannen aan elkaar en het publiek getoond. Daarna gaan we met elkaar in gesprek en kijken we onder leiding van moderator Catja Edens wat de volgende stappen kunnen zijn en hoe de ondernemers zelf kunnen bijdragen aan de 9 gebiedsontwikkelprincipe's van M4H met als overkoepelend motto: ' Collectiviteit als basis voor Circulariteit’

De avond vindt plaats op 22 februari 2022 in het Keilepand, M4H (Rotterdam) van half 8 - half 10. Inloop vanaf 19.00 uur en borrel na.

NB: De KeileZaal van 1100 m2 biedt voldoende ruimte om goed afstand te houden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Keilepand

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Keilecollectief

Organisator van Pitches Nieuwbouwplannen M4H

Het KeileCollectief is een groep professionals met hart voor de stad, die zich inzetten voor een betere leefwereld. Het KeileCollectief is gehuisvest in het Keilepand en bestaat uit studioADAMS, GROUP A, De Urbanisten, HP architecten, NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs, Woodwave, SANT Interiors, Brandsing meubelmakers, Neoliet, Rechtstreex, Kaapse Brouwers, Blije Wijnen, Cider Cider, Shokunin, Booij kaasmakers, BAIN Kombucha, Food Union Rotterdam (FUR), IABR en Happel Cornelisse Verhoeven architecten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen