Gratis

Pitchnight #2 “ Van Droom Naar Doel Is Doen”

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Laat je tijdens de tweede editie van de Pitchnight inspireren door de ondernemersdromen van jonge, creatieve Rotterdammers.

Over dit evenement

Masterclass ‘Van Droom naar Doel is Doen’

De afgelopen maanden hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de masterclass “Van Droom Naar Doel” in de Bibliotheek Rotterdam. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo kregen zij inzicht hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Hoe ga je van een persoonlijke naar een zakelijke ontwikkeling, hoe zet je goed je eigen netwerk in en benader je deze op een professionele manier? Deelnemers hebben na een succesvolle afronding van de masterclassreeks een certificaat behaald en sommigen zich zelfs met een eigen bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Pitchnight

Na deze masterclass zijn jongeren actief aan de slag gegaan om hun ondernemersidee verder te onderzoeken. Het proces, resultaat en toekomstige doelstellingen worden gepresenteerd op donderdagavond 23 januari met als doel financiering te krijgen voor hun plan. Tijdens de tweede editie van deze Pitchnight geven jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?

De pitches worden beoordeeld door een vakjury van de Nationale Jeugdraad (NJR) die kansen biedt voor talentvolle jongeren. De winnaar krijgt bovendien de mogelijkheid om zijn of haar eigen evenement te organiseren in de Bibliotheek Rotterdam. De avond zal worden gehost door Fariesh Abdoelrahman van Quardin.

Kijk hier voor een impressie van de PitchNight in juli 2019.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen