€ 235,95

Pizzasessie XL 2021

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b

3737 BK Groenekan

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LET OP! De Pizzasessie XL is i.v.m. corona virus maatregelen verplaatst naar mei 2021. De definitieve datum zal z.s.m. worden gecommuniceerd.

In mei 2021 vindt de jubileum editie van de Pizzasessie XL plaats in Fort Voordorp bij Utrecht! Dit jaar vieren wij 5 jaar Pizzasessie XL en 10 jaar IV-experts.com. De Pizzasessie XL is dé kennissessie voor het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement, met interactieve break-outs, relevante lezingen van professionals die middenin het vakgebied staan, verse pizza’s en veel netwerkmogelijkheden. Stel dus snel jouw ticket veilig en kom met je hele team naar de Pizzasessie XL voor jullie meest productieve werkdag ooit!

Bekijk hier het gehele dagprogramma.

Break-outs

1. De FB-er in de jungle van SCRUM.
De jungle van SCRUM en wat is mijn rol als Functioneel Beheerder hierin? Iedere organisatie past SCRUM op zijn eigen manier toe. Hoe kan ik als Functioneel Beheerder mijn rol hierin oppakken en wat zijn mijn triggers dan?

2. Impact van technologie op het vakgebied FB en IM.
De wereld van vandaag is niet de wereld van morgen. Tegenwoordig willen organisaties meegroeien in nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning, blockchain en internet of things. Maar wat betekent dit nou voor ons vakgebied?

3. Best (?) Practices Professionalisering FB.
Tijdens deze break-out gaan we in op wat professionalisering eigenlijk is, wat de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen zijn en wat een mogelijke aanpak is. Met als basis onze jarenlange ervaring met dergelijke trajecten bij diverse organisaties.

4. BiSL, BiSL Next… What’s next?
Vanaf 2005 is BiSL beschikbaar als framework voor het uitvoeren van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Begin 2017 volgde de lancering van BiSL Next. Visueel een heel ander model, inhoudelijk een logisch vervolg op BiSL. Maar wat zijn nou de ervaringen in de markt? Welke elementen uit de beide frameworks voegen welke waarde toe?

5. Help mijn team heeft coaching nodig!
Iedereen is een coach. Help elkaar, door middel van coaching, stappen te zetten als team, als leidinggevende en als Functioneel Beheerder. Wil je heel graag iets verbeteren in jouw organisatie, maar weet je niet hoe? Wil je gecoacht worden? Of wil je een effectieve methode leren om je collega, leidinggevende of anderen te coachen? In deze break-out leren wij je een effectieve methode om een ander te helpen.

6. Privacy en security; vloek of zegen?
Privacy & Security; een vloek of een zegen voor Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Ontdek in een interactieve sessie wat vanuit het vakgebied de bijdrage kan zijn aan een betrouwbare en veilige informatievoorziening”.

7. Werksessie "Hét handboek voor de Functioneel Beheerder": impact en prioriteit.
Impact bepalen en prioriteren zijn niet zelden grote uitdagingen voor een Functioneel Beheerder. In het handboek is hierover al het een en ander beschreven, maar hoe werkt dit nou in de praktijk? En welke gereedschappen zou je hiervoor kunnen inzetten?

8. Het nieuwe FB is IM.
Wat nou als we Functioneel Beheer breder trekken naar Informatiemanagement en we echt de regie kunnen gaan voeren op het gebruik en ontwikkeling van de informatievoorziening, op korte en lange termijn en alles wat daartussen zit, zodat het met de kwaliteit van de data een stuk beter gesteld gaat zijn en organisatie met minder risico’s besluiten kan nemen op basis van data?

9. Pizza-game: Agile en beheer, hoe het wel kan!
Dat beheer omgevingen een andere dynamiek kennen dan een ‘standaard’ ontwikkel omgeving moge duidelijk zijn. Scrum, als bekendste agile framework, is niet passend voor een beheer omgeving. Daarmee hoeven we agile manieren van werken nog niet af te schieten. Het heeft grote meerwaarde om als beheer aan te sluiten bij de agile bewegingen binnen de organisatie. Alleen, hoe doen we dat dan? Gladwell Academy zal jou door middel van ‘de pizza game’ laten ervaren welke vorm van agile werken wel kan aansluiten bij de beheer omgeving.


10. Golden Ticket netwerk break-out.
Tijdens de Pizzasessie XL netwerk break-out. staat de verbinding met vakgenoten centraal, leer elkaar kennen en kom erachter wat je voor elkaar kunt betekenen. Vergroot je netwerk, en deel het ultieme visitekaartje tijdens deze sessie; de Golden Ticket!

11. SPECIAL!
Per break-out ronde zal er een special plaatsvinden die dieper in zal gaan op de lezing die ervoor plaats vond. Er zijn drie lezingen over de hele dag, gevolgd door drie break-out rondes. Je kunt je dus inschrijven voor drie verschillende specials inschrijven als je dieper in wilt gaan op de stof van de lezingen!

Lezingen

Frans Feldberg

Data- en AI-gedreven waardecreatie: valt er nog iets te kiezen?

In zijn presentatie gaat Frans Feldberg in op het ‘Waarom, Wat, en Hoe’ van big data en data-gedreven business model innovation. Hoe is de wereld, als het om data gaat, de laatste jaren veranderd? Waarom zijn big data, business analytics en kunstmatige intelligentie belangrijke digitale innovaties die hoog op menig managementagenda staan en waarom investeren organisaties aanzienlijk in big data, AI en data science? Hoe kunnen organisaties de kansen benutten, waarde met data en artificial intelligence creëren? Wat zijn de mogelijkheden om bestaande business modellen te verbeteren, en nieuwe data-gedreven business modellen te ontwikkelen? Wat zijn de juiste vragen die ik moet stellen als het om (big) data en kunstmatige intelligentie gaat? Dit zijn vragen die in zijn presentatie aan de orde zullen worden. Aan de hand van inspirerende voorbeelden wordt uitgelegd dat big data en artificial intelligence ‘disruptive innovations’ zijn die grote consequenties voor het verdienmodel van veel organisaties kunnen hebben.

Martijn Buurman

Ook op zoek naar “the ultimate best practice” in functioneel beheer?

Veel deelnemers aan onze Pizzasessies (XL) zijn op zoek naar het ultieme antwoord op de vraag: hoe kunnen wij ons functioneel beheer optimaal inrichten en uitvoeren? Om teleurstellingen te voorkomen vertellen we je hierbij alvast dat je ook op de Pizzasessie XL 2020 dit antwoord waarschijnlijk niet zult horen. Maar we weten wél welke zaken impact hebben op de voor jouw situatie beste passende oplossing. Martijn Buurman zal in zijn lezing inzicht geven in welke drivers bepalen welke inrichting voor jouw situatie het beste is. Een ultieme “best practice” is niet te geven, we zorgen er wel voor dat je deze “good practice” mee naar huis kunt nemen.

Tom Bosch

Back & To The Future of Functioneel Beheer

In zijn presentatie zal Tom Bosch ons meenemen in de ontwikkelingen in het vakgebied Functioneel Beheer in de afgelopen jaren, van BISL (en eerder) naar heden en toekomst.

Wat hebben deze ontwikkelingen nu eigenlijk voor gevolg gehad op onze plek en activiteiten in en voor de organisatie. Maar wat betekent dit dan voor de toekomst, en hoe doen we dit nu bijvoorbeeld binnen ABN Amro.

Dit alles met uiteraard de benodigde herkenbare voorbeelden, uitdagingen, humor en no-nonsense stellingen. Uiteindelijk draait het allemaal om waar wij het verschil maakten, maken en gaan maken.

Vanuit daar kun jij bepalen hoe dit impact kan/gaat hebben op jouw leerdoelen als Functioneel Beheerder.

”..Where we’re going we don’t need roads..”

Pizza's en netwerkborrel!

Na het dagprogramma zullen er verse pizza's, live worden gemaakt door Viva la Pizza! Ga in gesprek met je vakgenoten, bespreek nog even de dag en leg nieuwe contacten tijdens deze gezellige maar vooral lekkere netwerkborrel!

Delen met vrienden

Locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b

3737 BK Groenekan

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen