€ 26,99 – € 94,59

Plant based & Duurzaam Lifestyle Event @the beach

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub People

18 Zuiderstrand

2586 JK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

THE BEST PLANTBASED & SUSTAINABLE LIFESTYLE EVENT AT THE BEACH EVER

Hou jij van een duurzame(re) leefstijl? Dan mag je op 3 mei niet ontbreken op het meest unieke sustainable lifestyle event, georganiseerd door de trendwatchers van Food board Nederland & exclusieve partner Lifestyle Business Club.

Op het meest betoverende plekje in Kijkduin ervaar je die dag alles op het gebied van duurzaam leven, wonen en werken. Hoor, zie en proef van het beste dat er op dit gebied voor jou beschikbaar is. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! Maak kennis met geselecteerde hoofdrolspelers die een duurzame levenstijl mogelijk maken en je inspireren met alles dat met liefde voor mens, natuur en dier wordt gemaakt en aangeboden.

PRIMEUR: AUTEUR GEERT KIMPEN OP HET EVENT MET NIEUWSTE BOEK!
Schrijver en bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist), geeft tijdens het event on the Beach een lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. En nog voordat zijn nieuwste roman officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!

LAAT JE INSPIREREN DOOR JANNEKE VAN DER MEULEN TOPATLEET ROEIEN!
Janneke kan je als geen ander vertellen hoe je moeiteloos slank, fit, energiek, vrolijk, sterk en gezond kunt worden, zijn en blijven. Wij verloten onder alle deelnemers haar boek EET-WIN WIN!

VAN FAST FASHION TOT PLASTIC FOOTPRINT!
Nadia Koppenrol oprichtster van The Talking Thread en To Jungle legt in klare taal uit wat fast fashion is en wat je er zelf in kunt betekenen als je dat zo graag wilt. En zo op het strand met het zomerseizoen in aantocht geeft ze je praktische tips over je eigen plastic footprint. Nadia legt niet alleen uit, zij neemt ook de leukste mode en accesoires voor je mee om te zien en voelen. Want duurzaam = hip!

HELEMAAL UP TO DATE
Na je deelname aan ons event weet je het naadje van de kous over fashion, health, food, beauty, en nog veel meer. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! En als het moment is gekomen waarop jij helemaal relaxt weer naar huis wilt gaan, dan hebben we nóg een verassing voor je, een sparkling gift om thuis van te genieten...!

VOOR EEN GOED DOEL
De opbrengst van de kaartverkoop wordt geschonken aan het Haags Dierencentrum en Shiba rescue vzw, die voeding en (medische) zorg geven aan dieren in nood. Door naar het event te komen draag je direct bij!


Veelgestelde vragen

Wat is het restitutiebeleid?
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen dan restitueren wij het bedrag niet. De opbrengst van het event wordt namelijk geschonken aan voeding en medische zorg voor dieren in nood. Zo draag je of je er bent of niet direct een steentje bij!

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan mag je je ticket altijd aan iemand anders overdragen. Maar wel even doorgeven zodat wij altijd weten wie er naar het event komt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub People

18 Zuiderstrand

2586 JK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen