€ 0 – € 10

Meerdere data

PLASTIC AFVAL | DE OPLOSSING | DE OPPORTUNITY

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Heuvellaan 50

1217 JN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op sociale media zien we dagelijks schokkende beelden voorbijkomen over het plastic afvalprobleem. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven om minder plastic te gebruiken en om het op te ruimen. Het punt is alleen dat het opgeruimde plastic uiteindelijk toch heel vaak op een stortplaats beland, omdat er maar heel weinig plastic gerecycled wordt, slechts 9%. Hoe goed bedoeld deze initiatieven ook zijn, ze verplaatsen plastic, ze ruimen het niet ècht op.

Wij hebben DE OPLOSSING. Namelijk machines die per dag 20.000 kilo plastic afval kunnen omzetten in 15.000 - 18.000 liter schone koolstofarme brandstof met een ultra laag zwavelgehalte. Bekijk hier een introductiefilmpje.

Ons doel is om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk van deze machines te realiseren. Hiervoor zoeken wij enthousiaste mensen die net als wij inzien dat er nu ècht iets gedaan moet worden aan het plastic afvalprobleem. Ben jij iemand die hier gepassioneerd over is, die dit wil promoten, die financieel wil bijdragen en hier ook nog geld mee wil verdienen? Dan nodigen wij je graag uit om naar deze informatieavond te komen.

Tijdens deze informatieavond vertellen we je meer over het bedrijf dat al 18 jaar onderzoek, kennis en wijsheid heeft gestoken in de oplossing van het plastic afvalprobleem. En we vertellen je alles over hoe je kunt (mee)helpen en ook nog kunt verdienen aan het drastisch reduceren van het plastic afval op Aarde. Een WIN - WIN - WIN situatie voor iedereen die het verschil gaat maken voor onze Aarde.

--------

GRATIS TOEGANG. Gratis aanmelden is heel laagdrempelig. Zo laagdrempelig dat het regelmatig voorkomt dat mensen niet komen zonder zich af te melden en daarmee een plek bezet houden voor mensen die op de wachtlijst staan. Daarom hebben we het volgende bedacht; het CashBack-ticket. U betaalt € 10,- 'borg' bij uw aanmelding, die u van ons contant retour krijgt wanneer wij u verwelkomen op de informatieavond.

--------

Inloop vanaf: 19:45 uur
Aanvang: Exact 20:00 uur
Einde: 21:30 uur, met uitloop naar max. 22:00 uur

--------

Ingang presentatie is aan de rechterkant van het gebouw.
Parkeren kan gratis, rechts van het gebouw.

--------

Delen met vrienden

Locatie

Heuvellaan 50

1217 JN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen