€ 0 – € 28,43

Play-offs Hoofdklasse Hockey 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AH&BC Wagener Stadion

Nieuwe Kalfjeslaan 19

1182 AA Amstelveen

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Hoofdklasse seizoen zit er op. We zijn weer toe aan het toetje: de Play-offs (#PO2019). We zijn toe aan de volgende ronde:

Op woensdag 22 mei spelen de Heren in het Wagener stadion tegen HGC. De wedstrijd begint om 20:30 uur. Onze sponsor ABN Amro nodigt jullie allemaal uit om deze wedstrijd gratis te bezoeken. Het is niet nodig om een ticket aan te schaffen. Wil je voor de wedstrijd op de club eten dan kun je je tot dinsdag 16:00 uur hiervoor aanmelden via de website of deze link.

Op 25 en eventueel 26 mei zijn de returns van de Heren op de Roggewoning in Den Haag. Ook die wedstrijden zijn GRATIS.

De Dames spelen donderdag 23 mei in het Wagener stadion tegen Den Bosch. Aanvang van de wedstrijd is om 20:30 uur. Kaarten koop je hieronder.

Amsterdam Jeugd in Adidas tenue heeft gratis toegang. Bestel wel even een gratis ticket en ruil dat bij de verkooppunten om voor een polsbandje.

De Dames spelen op zaterdag 25 mei tegen Den Bosch D1 UIT om 12:00 uur. Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via deze link.

VEELGESTELDE VRAGEN

Toegang tot het complex van AH&BC Amsterdam
De toegang tot het complex van AH&BC Amsterdam is gratis. Voor het bezoek van de play-off wedstrijden in het Wagener Stadion is een ticket nodig. Dit ticket ruil je bij de verkooppunten om voor een polsbandje dat toegang tot het Wagener Stadion en de wedstrijden geeft.

PIN betaling
Bij de ticketverkoop, in het clubhuis, het Wagener Stadion en de fanshop kun je alleen met PIN betalen.

Parkeren
Parkeergelegenheid is gratis maar beperkt. Er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen gereserveerd voor onze bezoekende teams, officials, gasten en pers en alleen als deze vooraf aangemeld zijn. Kom indien mogelijk met het openbaar vervoer of gewoon lekker op de fiets. Fietsen parkeer je in het Tennislaantje.

Roken
Het gehele complex van AH&BC Amsterdam en het Wagener Stadion is rookvrij. Ook het roken van e-sigaretten is niet toegestaan.

Vuurwerk, flares en fakkels
In het streven om tot vuurwerkvrije verenigingen te komen is op last van de KNHB in het Wagener Stadion en op het gehele complex van AH&BC Amsterdam het afsteken en aansteken van vergunningplichtig vuurwerk, flares en fakkels verboden.

Drones
Het is niet toegestaan om met drones boven het stadion en de overige velden te vliegen.

Aanwijzingen van beveiligers, parkeerwachters en andere gastvrouwen en -heren.
Volg alle aanwijzigingen op van de gastvrouwen en -heren. Bij ongewenst gedrag kunnen zij je uit het Wagener Stadion en van het complex (laten) verwijderen.

Sportiviteit en respect
Moedig de teams sportief en respectvol aan. Maak er mooie en gedenkwaardige play-off wedstijden van.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AH&BC Wagener Stadion

Nieuwe Kalfjeslaan 19

1182 AA Amstelveen

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen