€ 630,40

PlayfulMinds@Work

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oksygen @HOI, House of Innovation

50 Duboisstraat

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PlayfulMinds@Work is een speelse en wetenschappelijk onderbouwde training om je aandacht beter te managen op het werk en in het dagelijkse leven. Het is een training die je helpt om je stressniveau te verlagen en je in staat stelt om met meer plezier en voldoening te werken.

Tijdens deze interactieve training leer je wat stress doet met ons brein & lijf en waarom groei ambities & langetermijn denken belangrijk zijn voor je gezondheid.

Deze dagtraining wordt gegeven door Ellen De Wolf, gecertifieerd NLP coach & trainer, neurofilosoof en dokter Marloes Grimmelikhuijsen bevlogen huisarts met aandacht voor mensen, hun werkomstandigheden & hun context.

Deze training is een introductie over mentale & fysieke weerbaarheid & wendbaarheid op maat voor professionals, HR-medewerkers, medewerkers met leidinggevende skills, mensen die verantwoordelijk zijn voor andere mensen.

doel training: hands on inzichten over het belang van duurzaam presteren en concrete tools aanreiken om je eigen wenbaarheidsprofiel te maken en met voldoening te blijven werken

Verloop training:

Welkom vanaf 9u

Start stip 9u30 - einde voorzien om 16u30

Lekker & gezonde lunch & lesmateriaal en certificatie inbegrepen


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oksygen @HOI, House of Innovation

50 Duboisstraat

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen