€ 395

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant het Oude Tolhuys

13-15 Weg naar Rhijnauwen

3584 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Van druk zijn en van alles moeten -vaak voor anderen- naar kiezen voor jouw eigen plezier, zonder schuldgevoel. Met als resultaat: genieten!

Over dit evenement

Je hoeft niet in de put te zitten. Je hoeft niet depressief te zijn. Misschien is het zelfs zo dat je alles hebt volgens het plaatje van de maatschappij. Je hebt – vermoed ik – zelfs het voorrecht in Nederland te zijn.

En toch, toch is er iets. Er is iets waardoor je prima tussen neus en lippen door kunt zeggen dat je gelukkig bent. Zelfs dankbaar voor wat je allemaal hebt. Maar als een doortastende vriend of vriendin doorvraagt, dan knaagt er iets wat moeilijk te definiëren is. Iets in jou zegt dat het leven wat je leidt niet klopt. Dat er iets mist. Je vraagt je zelfs weleens af of dit wel het leven is dat je wilt leiden. Om deze gedachte gelijk maar weer van tafel te vegen want je hebt tenslotte alles.

En ondertussen ben je druk, je moet van alles – thuis, op je werk – en het kan je frustreren je best te moeten doen voor alles en iedereen terwijl je jezelf zo nu en dan vergeet.

Een leven om van te genieten!

Dit is hoe mijn leven was. Maar het kan anders en ik ben het aan het doen! Al deze vragen en nog veel meer waren mijn eigen onderwerpen. Bij elke vraag of twijfel ben ik op zoek gegaan naar een verandering die fijner, leuker en beter was voor mijzelf. Eén voor één heb ik leren kiezen voor mijn eigen plezier. Eerst in het klein, later in het groot. Nog niet eerder heb ik mezelf zo krachtig gevoeld en nog nooit heb ik zo van mijn leven genoten!

Wil jij van jou drukke leven een leven maken waarin je afscheid genomen hebt van alle dingen die (zogenaamd) moeten? Wil je een leven dat je WILT leiden in plaats van geleefd worden? Lijkt het je niet heerlijk een manier van leven te hebben die eigenlijk veel leuker is en waarvan je met volle teugen kunt genieten!

TRUST methode

Dat kan! Alles wat ik in de afgelopen jaren heb ontdekt en geleerd, heb ik samengebracht in de TRUST methode. In een tweedaagse training doorloop je versneld mijn lessen volgens de TRUST methode:

 1. Zacht zijn voor jezelf (Tender)
 2. Voor jezelf kiezen (Respect)
 3. Jezelf goed genoeg vinden (Upright)
 4. Vertrouwen op je gevoel (Strength)
 5. Dat je zelf alle antwoorden hebt (Truth)

Praktische informatie

 • Wat: Tweedaagse training Pleziermetamorfose
 • Data: donderdag 31 oktober en 14 november 2019
 • Tijd: van 10.00 tot ongeveer 17.30 uur. Op 14 november sluiten we af met een borrel, het kan dus wat later worden.
 • Locatie: Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15 in Utrecht. Gratis parkeren en goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Investering: 395 euro inclusief btw en eten/drinken
 • Inbegrepen zijn: twee dagen training – gezamenlijke online sessie - schrijfmateriaal - mijn boek Minder moeten meer plezier
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant het Oude Tolhuys

13-15 Weg naar Rhijnauwen

3584 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen