Gratis

PMDV Excursie Groninger Grondstofrevolutie bij SUEZ

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sita Recycling Services Noord-Oost

3 Gideonweg

9723 BM Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Parkmanagement de Veenkolonien (PMDV) heeft zich samen met premium partner SUEZ tot doel gesteld om samen met de deelnemers er voor te zorgen dat bedrijven 10 procent minder afval produceren. Minder afval is beter voor het milieu en ook beter voor bedrijven. U kunt dankzij de grondstofrevolutie van SUEZ in Groningen kosten besparen.

En duurzame bedrijfsvoering wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Consumenten eisen ook in Groningen dat ondernemingen een zichtbaar duurzaam beleid voeren. Hoe belangrijk dat is ervaart u wellicht binnenkort zelf tijdens uw strandvakantie. Steeds meer stranden liggen vol plastic afval. Als we daar iets aan willen veranderen zullen we daar zelf mee moeten beginnen, vinden steeds meer mensen.

10 procent minder afval bij deelnemers van Parkmanagement De Veenkolonien. Mooie woorden, nobel streven, denkt u nu misschien. Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Eerst zien, dan geloven. Dat kan. We willen u in de praktijk laten zien hoe de grondstofrevolutie in Groningen nu al wordt gerealiseerd, mede dankzij vele Groninger ondernemers die er aan meewerken. SUEZ zal u ook succesvolle voorbeelden uit het Noorden presenteren.

Excursie naar SUEZ in Groningen

SUEZ Recycling & Recovery nodigt deelnemers van Parkmanagement De Veenkolonien uit voor een excursie op dinsdagmiddag 3 juli om 16.00 uur naar de vestiging van het afvalverwerkingsbedrijf in Groningen. Daar vindt een grondstofrevolutie plaats die we u graag met eigen ogen willen laten zien. We garanderen u dat u daarna met hele andere ogen naar het afval kijkt dat u en uw organisatie produceert. SUEZ brengt u op interessante ideeen.

Gratis afvalscan

Alle deelnemers krijgen na de excursie door SUEZ een gratis afvalscan aangeboden voor hun bedrijf. SUEZ brengt per bedrijf in kaart waar afval ontstaat, hoe dat verminderd of voorkomen kan worden, wat direct hergebruikt kan worden als grondstof en waar afval bewerkt kan worden om weer als grondstof te dienen. Efficiënt, duurzaam en kostenbesparend en volledig toegesneden op elk specifieke bedrijf.

SUEZ grote werkgever in Veendam

SUEZ Recycling & Recovery is premium partner van Parkmanagement De Veenkolonien. Het afvalbedrijf is een van de belangrijkste werkgevers in de gemeente Veendam. Er werken 100 fte bij SUEZ Recycling & Recovery aan de Meihuizenweg 25 in Wildervank. Daarnaast werken er nog 70 mensen op de vestiging van SUEZ Recycling Services aan de Gideonweg 3 in Groningen.

Meldt u aan voor de excursie en gratis afvalscan

Wilt u met eigen ogen zien hoe uw bedrijf een bijdrage kan leveren aan de grondstofrevolutie in de provincie Groningen? Meldt u dan via onderstaande ticketreservering op Eventbrite aan voor maximaal twee gratis tickets per bedrijf.

De excursie begint om 16.00 uur bij SUEZ Recycling Services aan de Gideonweg 3 in Groningen. De excrusie duurt tot 19.00 uur. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Aanmelden kan tot donderdag 28 juni 2018.

Alle PMDV-leden worden benaderd voor de afvalscan door SUEZ, maar kunnen natuurlijk ook zelf contact opnemen voor een afspraak. Contactpersoon is Rolf Oosterhuis: 06-31655469 of rolf.oosterhuis@suez.com. De scan is vrijblijvend en verplicht de ondernemer tot niets.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sita Recycling Services Noord-Oost

3 Gideonweg

9723 BM Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen