€ 35,90 – € 82,05

P&O Ferries Wereldhavendagen Dagcruise | 5 en 6 september 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Europoort Rotterdam

Luxemburgweg 2

Havennummer 5805

3198 LG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland waar honderduizenden bezoekers op af komen.

Maak zelf kennis met de Rotterdamse haven, kom aan boord van P&O Ferries voor een kijkje op ons schip en vaar mee naar het centrum van Rotterdam. Met deze gezellige dagtrip varen we je van Europoort naar het hart van alle festiviteiten bij de Erasmusbrug. Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen.

Het schip vaart op 5 en 6 september 2020 vanaf de kade in Europoort, via Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Delfshaven naar het centrum van Rotterdam tot aan de Erasmusbrug. Onderweg naar het evenementengebied vertellen onze gidsen je alles over wat er onderweg te zien is. Aangekomen in Rotterdam zal het schip in samenwerking met de diverse ‘nautische dienstverleners’ een mooie demonstratie laten zien.

Aan boord is er ook van alles te doen. Doe je inkopen in de shops, doe een bakje koffie met appeltaart, ga heerlijk lunchen en geniet van Live muziek onder het genot van een lekker drankje. Er zijn tevens diverse hutten opengesteld ter bezichtiging, je kunt heerlijk ronddolen over het schip en vanaf het helicopterdek heb je het beste uitzicht over de Rotterdamse haven en de Erasmusbrug.

Tip; vergeet geen geldig paspoort of ID mee te nemen!

Er is geen openbaar vervoer naar de haven. Reis je met de auto? Je kunt gratis parkeren bij de terminal. Volg de borden "kantoren" overhandig je boekingsreferentienummer en geldige reisdocumenten bij de receptie. Je kunt ten laatste om 10:00 uur inchecken.

PROGRAMMA (ONDER VOORBEHOUD)

08.30 – 10:00 Inchecken Europoort P&O Ferries Terminal

11:00 Vertrek vanuit Europoort

13:00 Aankomst Erasmusbrug (je kunt niet van boord)

14:15 Vertrek Erasmusbrug

16:15 Aankomst in Europoort (Let wel, dit tijdstip kan variëren)

Bij het inchecken voor al onze overtochten dienen wij je identiteitspapieren na te kijken.

Om het check-in proces vlot te laten verlopen willen we je vragen om ervoor te zorgen dat je geldig identiteitspapieren bij de hand hebt wanneer je incheckt.

N.B. bij vragen over je boeking graag contact opnemen met rts.supportgroup@poferries.com

* Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de dag zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Europoort en is het schip opengesteld voor bezichtiging. Alleen bij annulering op dag van vertrek door de kapitein is restitutie mogelijk.

Parkeerplaats bij P&O Ferries terminal in Europoort is gratis. Het is niet mogelijk om in Rotterdam centrum om aan/van boord te gaan. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn online beschikbaar op poferries.com.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Europoort Rotterdam

Luxemburgweg 2

Havennummer 5805

3198 LG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen