€ 52,31 – € 98,46

P&O Ferries Wereldhavendagen Dagcruise | 7 en 8 september 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Europoort Rotterdam

Luxemburgweg 2

Havennummer 5805

3198 LG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Wereldhavendagen is een jaarlijks maritiem evenement waar honderduizenden bezoekers op af komen. Maak zelf kennis met de haven, kom aan boord van P&O Ferries voor een kijkje op ons schip en vaar mee naar het centrum van Rotterdam. Met deze gezellige dagtrip varen we je van Europoort naar het hart van alle festiviteiten bij de Erasmusbrug.

Het schip vaart vanaf de kade in Europoort, via Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Delfshaven naar het centrum van Rotterdam tot aan de Erasmusbrug. Onderweg vertellen onze gidsen je alles over wat er onderweg te zien is. Aangekomen in Rotterdam zal het schip in samenwerking met de diverse ‘nautische dienstverleners’ een mooie demonstratie laten zien en een spectaculaire draai maken.

Aan boord is er ook van alles te doen. Doe je inkopen in de shops, doe een bakje koffie met appeltaart, ga heerlijk lunchen en geniet van Live muziek onder het genot van een lekker drankje. Er zijn tevens diverse hutten opengesteld ter bezichtiging, je kunt heerlijk ronddolen over het schip en vanaf het helicopterdek heb je het beste uitzicht over de Rotterdamse haven en de Erasmusbrug.

Tip; vergeet geen geldig paspoort of ID mee te nemen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Europoort Rotterdam

Luxemburgweg 2

Havennummer 5805

3198 LG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen