P&O Netwerk Lage Weide: ‘Praktisch opgeleiden werven en begeleiden’

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

P&O Netwerk Lage Weide: ‘Praktisch opgeleiden werven en begeleiden’

Deze P&O Netwerk bijeenkomst zoomen we in op medewerkers met een (V)MBO diploma of zonder diploma, maar met praktische vaardigheden.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Oskam Recycling B.V. 11 Mesonweg 3542 AL Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Op dinsdag 7 februari komt het P&O netwerk weer bij elkaar. Van 9 tot 11 uur (inloop 8.30 uur) hebben we het dan over het werven en begeleiden van praktisch opgeleiden. Bij veel bedrijven op Lage Weide is er namelijk volop werk voor denkers, maar vooral voor doeners. Meer praktisch opgeleiden dan theoretisch opgeleiden. En ook voor mensen zonder een specifieke opleiding, maar wel met praktische vaardigheden. Deze doelgroep vormt voor jullie het fundament van je bedrijfsvoering. En die vraagt een eigen benadering.

Werven zetten we hierbij tussen haakjes omdat we o.a. spreken over de mogelijkheden van het aantrekken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of bijvoorbeeld zij-instromers via UWV en Werkgeversservicepunt Midden-Utrecht. De begeleiders van de matchtafels in Utrecht stellen zich voor en zijn aanwezig om in contact te komen.

Vervolgens komt Stefanie de Cuba, onderzoeker, adviseur en trainer bij ZINZIZ te spreken over begeleiding op de werkvloer. ZINZIZ is gevestigd op Lage Weide en werkt bijvoorbeeld samen met UW Bedrijven en The Colour Kitchen aan de Niels Bohrweg. ZINZIZ richt zich daarbij op Onderzoek, Innovatie en Ontwikkeling. De lessen die zij leren in hun projecten delen ze graag weer. En ze vertellen daar niet alleen over, maar zetten je ook aan het denken met een interactieve werkvorm.

Programma

  • 08.30-09.00 uur: Inloop met koffie en netwerken
  • 09.00-09.10 uur: Aftrap door ILW Parkmanagement Lage Weide
  • 09.10-09.30 uur: Introductie van UWV en Werkgeversservicepunt Midden-Utrecht
  • 09.30-10.00 uur: Zinziz deel 1, lessen uit de projecten
  • 10.00-10.15 uur: Koffie en netwerken
  • 10.15-10.45 uur: Zinziz deel 2, vervolg en interactieve oefening
  • 10.45-11.00 uur: Afronding

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Oskam, waar ook veel praktisch geschoolde vakmensen werken. Van harte welkom!

Adres: Oskam Recycling, Mesonweg 11, 3542 AL Utrecht

Aanmelden

Wil jij er op 7 februari bij zijn en meer leren over het werven en begeleiden van deze belangrijke doelgroep? Meld je aan via de link!

Meer weten? Neem dan contact op met Richard Hartkamp (richardhartkamp@lageweide.nl / 06-22808973) of Roeland Tameling (roelandtameling@lageweide.nl / 06-17453490)

De verkoop sluit binnenkort