Podium Z ondernemerscafé

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Nationale-Nederlanden | DE Café

Stationsplein 25

3013 AJ Rotterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

3 geweldige sprekers over groots ondernemen als kleine ondernemer!

Donderdagavond 24 november tijdens Podium Z bij het Nationale-Nederlanden | DE Café in Rotterdam. Leer hoe je als kleine ondernemer impact maakt. Op (potentiële) klanten, op je netwerk en op de maatschappij. Het thema van de avond is namelijk small = BIG!

Bij Podium Z krijgen 3 sprekers het podium om in 20 minuten hun verhaal met de aanwezigen te delen en hen te boeien. Geen powerpoint of saaie presentatie en al helemaal geen pitch, maar boeiende en relevante korte talks voor jou als ondernemer. 

Deze editie zullen de 3 sprekers hun verhaal doen rondom het thema small = BIG. Verwacht talks van mensen die als eenpitter een grote impact maken en leer hoe je dit zelf ook voor elkaar krijgt.

Na de talks is er ruimte om na te praten en natuurlijk te netwerken met de andere aanwezigen in een prettige setting. 

Sprekers op de avond

Linda Spaanbroek - Gamechanger

"Vanuit ontspanning meer resultaat boeken"

Linda Spaanbroek is gamechanger en expert op het gebied van internetmarketing en zorgeloos zakendoen. Ondernemen en leven kunnen volgens haar altijd makkelijker en zorgelozer als je het nét even van een andere kant durft te bekijken. 

Inmiddels gegroeid van ZZP-er naar MKB-er, ontdekte ze de sleutels tot meer moeiteloosheid. Hierdoor veranderde ondernemen met stress, onrust en een vol hoofd in ondernemerschap gekenmerkt door rust, creativiteit, vertrouwen, focus en flow. Linda houdt er niet van om binnen de lijntjes te kleuren. 

Onlangs heeft ze met veel succes haar boek Ondernemershout bestaat niet gelanceerd waarin ze ondernemers leert hoe zelf meer omzet te behalen. 


Pierre Spaninks - ZZP Expert

"Zo haal je die interessante opdrachten binnen" 

Pierre Spaninks is de zzp-expert van Nederland. Hij onderzoekt, adviseert, schrijft en spreekt over de zzp'er. Dit doet hij o.a. voor Quote en BNR Nieuws. Deze avond zal hij het hebben over hoe jij als kleine ondernemer grote opdrachten binnen kan halen. Wat is ervoor nodig om echt impact te maken bij je (potentiële) opdrachtgevers als eenpitter?  

 

Kim Stolk - Content Geek 

"Hoe kom je nou bovendrijven als ondernemer?"

Kim is Content Geek. Ze is een snel groeiende ondernemer en werkt voor verschillende klanten aan het ontwikkelen van contentstrategieën. Ze runt haar eigen contentplatform, modeblog Hotterdan én creëert zelf content.Schrijven is haar passie, Rotterdam haar stad, Instagram haar verslaving. Ze zal vanuit haar eigen ervaring vertellen hoe je groots onderneemt. 

Praktische informatie:

Dankzij de sponsoren Nationale-Nederlanden en Freelance Factoring is de avond gratis (normaal € 25,-). Hapjes worden door de organisatie verzorgd, drankjes zijn wel voor eigen rekening.

De avond is op donderdagavond 24 november vanaf 19:00 bij het Nationale-Nederlanden | DE Café, stationsplein 25 in Rotterdam.

Bij het niet komen opdagen én dit niet 24 uur van tevoren melden zijn wij helaas genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen voor gemaakte kosten.

We gaan er een bijzondere avond van maken waar je vol nieuwe inzichten, energie en contacten van terug komt, erg leuk als je komt! 

Programma:

Deuren open: 19:00

Start Podium Z: 19:30

Netwerken: 21:00

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Nationale-Nederlanden | DE Café

Stationsplein 25

3013 AJ Rotterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen