€ 5

Podiumdorst | 12 juli | The World Of Dust

Venster Acties en details

€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vechtclub XL

2B Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ook livemuziek dorst? Kom je dorst lessen op 12 juli bij Podiumdorst!

Over dit evenement

Info

Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.Vechtclub brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub muziek maken.

The World Of Dust

Stefan Breuer combineert muziek, film en collages in zijn project The World of Dust. Hiermee schept hij een nieuwe, wonderlijke wereld vol kleur en melancholische, licht psychedelische klanken. Intieme liedjes met surrealistische teksten gaan hand in hand met de collages en films, waar thema's als de natuur, het universum en de menselijke psyche terugkeren. Het optreden in de Vechtclub XL vindt exact één jaar na de laatste liveshow van The World of Dust plaats. Om dit feit te vieren zal er een bloemlezing worden gegeven met materiaal van alle vijf verschenen albums, evenals nieuw werk wat voor 2021 in de pijplijn zit.

Coronamaatregelen

We zijn heel blij dat we eindelijk weer wat kunnen organiseren, maar het is belangrijk dat het event voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dus dat er een maximaal aantal personen is toegestaan op 1,5 meter afstand. Neem je mondkapje mee, je krijgt vaste plekken en bij binnenkomst is er een gezondheidscheck. Daarnaast is het verplicht om je vooraf te registreren dus koop nu je tickets via de link in bio en dan zien we je hopelijk snel weer LIVE bij Vechtclub!

Inloop 20:00

Start concert 20:30

Einde concert 21:30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vechtclub XL

2B Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Vechtclub

Organisator van Podiumdorst | 12 juli | The World Of Dust

Snak je ook zo dorstig naar live-muziek? Kom je dorst lessen bij Podiumdorst! Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.

Vechtclub XL brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub XL muziek maken.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen