€ 5

Podiumdorst | 21 juni | Kaap de Goede Hoop

Venster Acties en details

€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vechtclub XL

2B Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ook livemuziek dorst? Kom je dorst lessen op 21 juni bij Podiumdorst!

Over dit evenement

Info

Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.Vechtclub brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub muziek maken.

Kaap De Goede Hoop

Kaap De Goede Hoop bouwt een landschap van warme analoge tonen, knisperende beats en vervreemdende stemmen. Het is altijd anders, reagerend op de omgeving en sfeer in de ruimte. In een warm bad van lage geluidsgolven breekt hier en daar een dansbare beat of een flard spoken word door, om te verweven in een eclectische climax of afdrijft naar een fluisterstille kabbeling. Hun gedeelde liefde voor het experiment en het ontdekken van nieuwe apparaten bracht Gibson Houwer en Leo Meijer bij elkaar. De tafel vol analoge elektronische instrumenten bleek de perfecte maat voor social distancing tijdens de verschillende lockdowns van 2020. Ze bleven op afstand, maar kwamen nader tot elkaar door steeds intuïtiever op de klanken van de ander te reageren.

Coronamaatregelen

We zijn heel blij dat we eindelijk weer wat kunnen organiseren, maar het is belangrijk dat het event voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dus dat er een maximaal aantal personen is toegestaan op 1,5 meter afstand. Neem je mondkapje mee, je krijgt vaste plekken en bij binnenkomst is er een gezondheidscheck. Daarnaast is het verplicht om je vooraf te registreren dus koop nu je tickets via de link in bio en dan zien we je hopelijk snel weer LIVE bij Vechtclub!

Inloop 20:00

Start concert 20:30

Einde concert 21:30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vechtclub XL

2B Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Vechtclub

Organisator van Podiumdorst | 21 juni | Kaap de Goede Hoop

Snak je ook zo dorstig naar live-muziek? Kom je dorst lessen bij Podiumdorst! Sinds de coronacrisis hebben vele artiesten niet kunnen spelen voor publiek, zowel een gemis voor artiesten als het publiek.

Vechtclub XL brengt hier verandering in en geeft een podium aan deze podium-dorstige artiesten. Elke maandag zal er een lokale artiest het podium in Vechtclub XL betreden, waarbij we uiteraard eerst beginnen met muzikanten die binnen de muren van Vechtclub XL muziek maken.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen